Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve 14 letech se svět kolem vás mění obrovskou rychlostí. Jenže co když se vlastně měníte vy sami? Co když vás tyto změny odtrhnou od toho, čím byl až doteď váš svět? Ibrahim a Rafa tyto změny drasticky pocítí, když mezi nimi vznikne láska ve smyslu, o kterém nikdy neuvažovali. A musejí to udržet v tajnosti. (Keshh)

Videa (2)

Trailer

Recenze (6)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

No jo, španělský film. To by bylo, aby se v něm zase neobjevili hezcí, mladí kluci že:) Mé dojmy jsou ale docela rozporuplné. Máme tu dva herce, kteří jsou výborně sehraní, mají mezi sebou parádní chemii a působí přirozeně a pak je tu jejich vztah. Ten je zpracován tak úhledně, že mezi nimi dojde jenom k malé puse, která navíc ještě působí, jako pusinka od maminky na dobrou noc:) Člověka to prostě naštve a nejradši by nějakého scénáristu nakopal "někam.":) Nakonec jsem se rozhodla pro čtyři hvězdičky, protože už jenom za to jiskření mezi nimi, scénu se zalepováním kolene a závěrečnou scénu s tím krásným objetím prostě nemůžu jít níž. A ten úplně závěrečný, dlouhý záběr na Rafiho ve třídě... A beztak si myslím, že ho ten jeho nejlepší kámoš miluje:) ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Erotická scéna by možná byla modernější, ani by nemusela milostný příběh poskvrnit (třeba Romeo a Julie už z roku 1968, mimochodem od gay režiséra), ale ve výsledku se mi líbilo, že tvůrce udržel vztah dvou dospívajících kluků ze znesvářených skupin (španělského rodáka a marockého přistěhovalce) v cudné rovině, protože ho tím nesnížil na úroveň třeba pouhého erotického experimentu pod vlivem horkého španělského slunce a rozbouřených hormonů. Najmě když měl k dispozici tak přirozené herce, mezi nimiž fungovala nehraná chemie. V závěru se nejvíce vzdálili od Shakespearovy tragédie, ale nemuselo to platit pro oba. // 75% ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslím všechny ty Shakespeary, granty či střihy, které mi navíc nevadí, vyloupl se na mě čistý příběh života, a to podtržený velice slušnými hereckými výkony, kde především Germán Alcarazu vybrousil postavu Rafa skoro k dokonalosti, a to podotýkám, že nejsem okouzlen mladým masem, které nemusím, jen hodnotím své pocity těsně po zhlédnutí. To je to, co mě oslovilo nejvíce a navíc jsem si mohl vše řádně vychutnat díky Mattovým slovenským titulkům ... Zřejmě budu jeden z mála, který určitě doporučuje ... 8878 ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Docela jemný a tak nějak čistý a nevinný příběh klučičí lásky a přátelství. Jo, vopravdu jsem to řekla veřejně - "čistý a nevinný", alo ono to na mě tak opravdu působilo (a to nejen proto, že nedojde na víc než na pusu), spíš hlavně kvůli celkové atmosféře. Ale taky díky víc než perfektnímu výkonu představitele Rafa Germána Alcatrazu. Nemám slov. Tak bezprostřední, perfektně fungující výkon jsem dlouho neviděla. Ty obličeje co dělá, jak se na Ibrahima dívá. Úžasná chemie mezi postavami. Myslím, že by kdejací staří profíci mohli hluboce závidět. Zmínit musím i krásné písničky. Osvětovou stránku jsem v tomhle případě docela bez problémů dokázala ignorovat. Jediná věc, co vytknu, jsou ty skoky v čase, docela dost mě to mátlo, myslím si, že lineární vyprávění by příběhu nijak neublížilo. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Pieseň, ktorá hrá na konci filmu, je "Even If We Try" od Night Beds. (dwdb)

Reklama

Reklama