Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Klasické, stereotipné "žena na jednu noc" na začiatku, sa zmení na "muž na jednu noc" (ako keby sme to nikdy nevideli), moderný popud sms na pozadí a známe tváre, žena neschopná zapnúť si šaty a na druhú stranu jej silná a nezávislá sestra, ktorá nakoniec poprie zmýšľanie novodobých vaginálnych pirátiek. Teraz ma film nechal v rozpoložení: potrebuje človek vôbec toho chlapa/ženu, či nie? Potrebuje sa žena prekopať desiatimi kreténmi na to, aby pochopila pointu filmu, ktorá je aj tak zrejmá? Aspoň som mala pocit, že film sa točil so snahou vytvoriť niečo pekné a dojemné, a navyše sa mi zdá, že som dostala peknú dávku podtextových správ. Teraz budem nad tým dve sekundy premýšľať aby som zistila, že ma to ale absolútne netrápi. Dobré na odreagovanie od filmov so skrytým zmyslom. ()

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejryzejší příklad ubohé americké komedie. Já ten jejich křečovitý humor zkrátka nedávám. Vulgární, trapná a kýčovitá slátanina s rádoby hlubokým poselstvím a koncem, co se zoufale snaží hrát na city. Horší film jsem dlouho neviděl a hodnocení 59 % je nanejvýš zarážející. Inteligentní filmy tu mají často srovnatelné hodnocení. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Strašlivá sračka. Něco tak trapného, plného klišé, debilních mouder (nejspíše z hlav pomatených scénáristů) a odporných herců jsem již dlouho neviděl. Připomnělo mi to pana Viewegha, který ví o ženách nejspíš úplné hovno. Dokoukal jsem to vyloženě z donucení a jsem rád, že v dosahu nebyla žiletka nebo otevřené okno. Film vykresluje tragický život hlavní hrdinky, Táni Vilhelmové s tuctovým xichtem, která neví co si počít s tím, že na ni každý chlapec sere a ona jim to statečně oplácí svou neoblomnou a nedobytnou povahou slepice. Trojku nerozlučných krasavic doplňuje blonďatý ledoborec třídy Tajmyr; nechutně otylá obluda se sebevědomím velikosti věží Petronas, u které se scénáristé snaží vnutit divákům pocit, že je děsně žádoucí rebelka, ačkoliv se z té představy většině spíš zvedne kufr. Zachraňuje to viditelně stárnoucí Leslie, hrající chvílemi celkem sympatickou těhuli, která toho ale do vínku také mnoho nepobrala. To vše doplněno houfem retardovaných nadsamců, kteří se mohou přetrhnout, aby přepůlili hlavní frigidu. Scéna s počítáním piv je zřejmě to nejubožejší, co jsem kdy viděl. Hrůzostrašné. Pánové, ruce pryč! Ženy, neberte si z toho příklad a neomlouvejte si tím vlastní neschopnost nabalit frajera, pak totiž nebude jiná možnost, než zůstat skutečně a doživotně singl! 15% ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

První a vlastně původní důvod proč se na film podívat byly perfektní kozy Alison Brie, ale nakonec se z toho vyklubala docela vtipná a decentně citlivá podívaná. Dobře to klapalo, tak nějak mi to i dávalo smysl, bylo možná i trochu pravdivé a dlouho to sahalo po 4*, ale dost spadlo tempo v části, kdy se film věnoval více naší holce v "stává se ze mě vyspělá žena a pomalu vím, co chci" období. Což bylo otravné a zbytečně to přidalo pár minut. Jak říkám vtipné, citlivé, jen to chtělo lepší scénář a pěknější chlapy. Asi jako jsem já. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Manželství! ... Konec spontánního sexu, svobodnýho cestování a nakupování jen na povolení." Pohoďák Tom v tom má zkrátka jasno a kdyby lidi předem věděli, co vlastně znamená skok do chomoutu, tak by nás před vymřením patrně nezachránily ani ty islámské kobylky. Žít single má zkrátka své výhody i nevýhody a tento snímek se je snaží zmapovat. Někdy tak činí zábavnou formou, jindy trošku moralistickou, ale já jsem si v něm nějaký ten důvod pro zasmání našel. Zejména mě pobavily holky, který slyší jen to, co chtějí. Taky komentování pipiny z trvalého vztahu a sexu starší ženy s mladším mužem nebylo špatné. Co mi ale vrtá hlavou je sexuální poloha "rum s kolou" a způsob, kterak přitom využít křečka. Doufám, že o tom strejda Google něco ví. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama