Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (239)

Evandulik 

všechny recenze uživatele

OK. Zase spadám do cieľového publika, čiže opäť zásah do čierneho. Oproti jednotke sú chlapci nejakí opálenejší, vyšportovanejší, vtipnejší, entuziastickejší a bohužiaľ aj vedú viac filozofické rečičky...but ain't nobody got time for that! čiže s prestrihaním nudných pasáži by to bolo lepšie. Inak málokedy sa mi stáva, že sa smejem tak, že mi zabehne, ale Richiemu(Joe je fakt bomba :3) v supermarkete sa to podarilo. Určite pustím ešte raz pri nejakom estrogénom nabitom večeri. :) P.S.: vážení XY, aby ste sa nepototo v tých komentároch :D ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ak niekomu len toto stačí ku šťastiu... No mne ani náhodou. Pár tanečných kreácií v polonahom prevedení a 1-dolárovky razom lietajú vzduchom - a o tom je vlastne tak polovica filmu. Tá druhá je o tom ako sa Mike z nostalgie pridá k svojim strip-kamošom na nejakú veľkolepú súťaž, kde samozrejme všetci zažiaria. Dojemné, fakt DOJEMNÉ. Ale zas úplný odpad to nebol, tak aspoň 1* za snahu. ()

Reklama

Lyli 

všechny recenze uživatele

Magic Mike spadá do kategorie snímků, které nepotřebují duchaplný děj. Hlavní jsou kvalitní břišáky! Yeah! Nedá se tvářit, že je na tom něco hlubšího, existenciálního nebo tak podobně. Je tu prostě striptér, co má sen...a nebudeme si lhát, že nás ten sen příliš zajímá. Chceme hlavně vidět ty jeho namakaný pracky a šviháckej úsměv. Faktem je, že jsem maličko pochybovala, jestli šukézní chlapci stojí za ta hluchá místa v přepálené stopáži. A víte, co? Stálo to za to (stálo toho dost). A když jdu z kina s úsměvem, tak si říkám, že něco bylo ku*va dobře. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tredžik Majk XXL aneb Druhá travestišou Čuníka Tatůma je, fundovaně vyjádřeno odbornou filmově teoretickou terminologií, „retardovaná ultrapičovina“, kterou lze směle označit za nejkolosálnější buzerantskou trapárnu dekády. Než mě zase nějaká nedbale oholená „krasavice“ označí za homofoba, rád bych podotknul, že jsem si naprosto vědom primárního předurčení tohoto veledíla jako kulisy pro sebeprstění pronikavě inteligentních, obézních a upocených čtenářek Padesátí odstínů neohrabaného ukájení zanedbávaných štěrbin, odhodlaných průzkumníků mužských rekt a předčasně potracených, dosud nemenstruujících hrdých dcer hajzlbáb a operátorů hovnocuců, jejichž jediným smyslem života je pištět na koncertech chlapeckých homokvartet. Na druhou stranu si však myslím, že i sebedebilnější gájprájd lze natočit alespoň kapku smysluplně a s trochou grácie, a ne tak, že partička vysolárkovaných, metrohomokládních princezen včele se špatně vyrýsovaným šimpanzem Čuníkem a certifikovaným řiťopichem žužu Bůmrem jede dvě hodiny autobuzem na výleteček a plácá přitom buzprecedentní pičoviny natolik sofistikované, že o jejich sepsání snad museli požádat nějakého sexuálně dezorientovaného chovance (-kyni) Střediska pro léčbu mozkových dysfunkcí se sídlem v kalifornském Sakradementu. Závěrem hošššy předvedou za doprovodu nemilomrdně krutohustých bítů negerských přednašečů sestavu neurotických kopulačních homopohybů, nechají si od pár nadržených intelektuálek očichat v kožených kalhotech brutálně zapařené rozkroky, pročež na ně zamrkají zpoza tangové šňůrky lascivně vykukujícím kakaovým okem. Upřímně nepochybuji, že při tom vzrušením zacukalo v nejednom konečníku a mnohá otylá ruka našla mezi zapařenými faldami daleko snáze díru v notně uleželém sýru, avšak to, co tomu předcházelo, je natolik buzelstnou ukázkou čiré scenáristické debility, až to musím prohlásit za nejhrůznější zážitek za posledních deset let. Samozřejmě hned po Birdmanovi. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh je tak trochu značka a když na ní chce někdo parazitovat, cílový zákazník to vesměs odhalí. První kus kritici docela brali, diváci hojně otvírali peněženky, takže dvojka je logickým vyústěním. McConaughey udělal stejně jako režisér pápá, Tatum zůstal a po třech letech se mu zachtělo i pódia. Než na něj ale pořádně vyleze, musíme sledovat dost mdlý oblouk, který není ani zajímavý, natož aby v něm zaznívaly alespoň trochu slušné dialogy. Řeší se tu neatraktivní bolístky našeho striptýzového uskupení, někteří herci jsou trestuhodně nevyužití, vystoupení je pomálu a vlastně ani nevím, co si o nich myslet. Za život jsem viděl naživo asi tři nakrucující se striptérky, tohle je pochopitelně úplně jiná liga, založená na fyzicky fascinujících pasážích, jen tak trochu pro jiné pohlaví. Dietní tři hvězdy!! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama