Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (239)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pro mě osobně obrovské překvapení.Jednička se mi líbila a ačkoliv je dvojka úplně jiná,v mnoha ohledech Soderberghovu jedničku v mých očích překonává.Magic Mike XXL totiž velmi dobře funguje jako komedie,což jsem úpřímně nečekal a tahle poloha sedla viditelně všem včetně Chaninga Tatuma,kterého jsem kdysi dávno nemusel,ale teď ho mám film od filmu radši.Nijak extrémně tak nezabolí nepřítomnost Matthew McConaugheyho a už vůbec Alexe Pettyfera...80% ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

První díl mě bavil a byl svým způsobem originální. Proto jsem se na dvojku těšil, že se parta striptérů v čele s Channingem Tatumem vytasí s něčím novým a větším jako minule. Bohužel se tak nestalo. Místo toho sledujeme road movie po Americe a ve finále nic moc show, na které sice bylo plno vlhkých ženských, ale z pohledu toho striptéra bych se po zádech neplácal. Nicméně pár dobrých scén tu bylo a velmi dobře se dívalo na Jedu Pinkett Smith. Každopádně se z tak neokoukaného potenciálu dalo vyvařit více. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

To bylo zábavy. Vysloužilí striptéři vyrazili na své poslední vystoupení, občas někoho potkali a vůbec nic se přitom nestalo. V poklidu jsem při jejich cestě podřimoval, nic zajímavého mne nerušilo, ale pak to přišlo - velkolepé finále. Nic nudnějšího jsem už dlouho neviděl a tak jsem pořád doufal, že chlapci vytáhnou ze slipů své neoriginální kostýmy hasičů, policistů či pilotů a pořádně to rozjedou. Nestalo se tak a já tu hvězdu dávám jen a jenom za jejich konferenciérku Rome, která tomu nudnému chlapskému obnažování dodala alespoň trochu šťávy. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se soustředili primárně na komediální složku, což spolu s vynecháním Pettyfera příběhu jenom prospělo. Představení na benzínové pumpě mě málem dohnalo k slzám smíchu, tanečky Channinga a spol. zaujmou ještě více než v předchozím snímku, Bomer je možná gay, ale skvěle zpívá, bla bla bla... tahle parta polonahých krásných chlapů vás prostě dostane. P. S. Díky Bohu, že Manganiello dostal více prostoru než minule, je fantastický. P. P. S. Druhá projekce proměnila moje nadšení v pouhé čekání na pár zábavných scén... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Díky tomu, že jsme film dali ve větší skupince, to byla poměrně pěkně strávená chvilka. Holky si jistě přišly na své a kluci žasli, jak se takoví namakaní tvrďáci baví o Backstreet boys nebo Oprah. Mně se na filmu líbila taková spontánnost a zřejmé nadšení všech zúčastněných. Taneční čísla nechci hodnotit, protože mi to nepřijde na filmu podstatné, ale myslím že v jedničce šlo víc o předvádění nějakého umění, než jako tady jen o celkem laciné oplzlé narážky na lízání, prcání atd. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama