Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (254)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od chlapecké verze této komedie, je její dívčí alternativa značně povedená a velmi se mi líbila. Na to, že se jedná o německou komedii s jasně sexuálním námětem, mě vždy potěší, že se zde nevyskytují skoro žádné sprosté či trapné dialogy nebo odpuzující či nechutné scény, jak tomu bylo v případě děsivých "Kluků, kteří to taky chtěj." Když vezmu v potaz, že spousta komedií s podobným námětem, se všemožným vulgaritám a narážkám nemá vůbec potřebu vyhýbat. Ale možná proto, že se jednalo o čistě ženský pohled na věc, pojali tvůrci zpracování jemně dívčím způsobem. Uvolněně, mile a zábavně. V rolích holek, co touží po prvním, nezapomenutelném orgasmu, se představuje sympatické obsazení. Diana Amft jako blonďatá, kudrnatá, "sexy girl", Felicitas Woll jako roztomilá Vicky a Karoline Herfurth coby, po velké lásce toužící Lena. A zde jsem poprvé poznala Maxe Riemelta. Vydařené scény, dialogy a vtípky, dynamická hudba. Orgasmická scéna Inken při jízdě na kole napříč městem je kultovní:) Jistě, film obsahuje množství přemrštěných pasáží a podobných výjevů, které budou na spoustu diváků působit nejspíš trapně a zcela nevtipně. Já se ale zasmála a ráda se na tento kousek vždy podívám. A to už rozhodně nejsem v pubertálních letech. A je mi jedno, že má jen 36%:) Zároveň je obdivuhodné, kam až to od jednoduché, pubertální a směšné komedie, dokázali režírující Dennis Gansel a účinkující Max Riemelt, dotáhnout. "Jdu chcát, jdeš taky?" ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

A víte že to vlastně ani nebyla taková hrůza jako jsem si myslel? Tím že jdou Mädchen, Mädchen trochu jinou, poněkud slušnější cestou, si rozhodně nepohoršily - srovnejme s Kluci To Taky Chtěj, Kalhot v Pozoru a podobných...podobných. Třetí hvězdička je za to, že se v Německu podařilo najít tři dívčiny nadprůměrně milého vzhledu;) ()

Reklama

Armin82 

všechny recenze uživatele

O nějakých kvalitách,zde nemůže padnout ani slovo a to v žádné kategorii. Opravdu chabá záležitost a odfláknutá práce od režiséra až po herce,ale zase na druhou stranu, to bylo chvílema i vtipný...některým scénám se musí zasmát i ten největší suchar...mě osobně se asi nejvíc líbila postelová scéna--->až budu,tak mi dej na hlavu polštář :-D 40% ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mam radsi nez Prcicky hned ze dvou duvodu. Zaprve je o holkach (a tudiz i vic pro holky) a zadruhe si odpousti veskere nechutarny typu prujem, ktere vylozene nesnasim. Ustredni trio je vic nez sympaticke, hlavne Felicitas Woll jako Victoria, ktera nam bohuzel nevydrzela do dvojky a utekla do serialu Berlin, Berlin (mimochodem taky povedeneho). Diana Amft pak alespon prevzala nekolik jejich obliceju :). Pres vsechny lepsi momenty (kolo, Lenina babicka, tancici Dirk) a hlasky ("Uz se stalo", "Prej tady neni", "Sklizim mrkev") mam ale radsi dvojku, protoze je jeste o trochu min vulgarni. V ramci zanru urcite neurazi a komu vadi nemcina, pusti si film v kvalitnim ceskem dabingu :). ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Zatímco kluci s orgasmem povětšinou problém nemají, u holek je to trochu složitější. A tak se Inken, Lena a Vicky vydávají na dlouhou cestu při hledání toho pravého, se kterým by orgasmu mohly dosáhnout... To si možná ani tvůrci amerických Prciček nemysleli, jakou lavinu svým filmem spustí. Snad každá země (dokonce i v našem českém rybníčku jeden podobný film vznikl) musela nějakou podobnou ptákovinu natočit. A že se do toho Němci vrhli s vervou. Do hlavních rolí se jim podařilo zvolit vcelku sympatické a hezké dívky (na to že to jsou Němky je to až s podivem), a dokonce ani nenaplnili film spoustou fekálních scén (ano - stojím si za tím, že dívka na kole je rozhodně koukatelnější než sex se špagetami). Původně jsem chtěl dát ještě o hvězdičku méně, ale když se mi nedopatřením podařilo shlédnout i Klukovskou variantu německých prciček, ještě rád jsem tu hvězdičku přidal... ()

Galerie (22)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama