Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schizofrenní Mirium, podváděna svým manželem a pod vlivem emocí, uzavírá pakt s ďáblem. Rodinné záležitosti se urovnaly a začíná nová kapitola jejich života. Jenže zmizení Gabriela a objevení se podivných vizí u ženy ničí idylku. Že by ďábel požadoval dokončení dohody? (LIVINGDEAD)

Recenze (2)

malylada 

všechny recenze uživatele

Celá zápletka se odehrává v uzavřeném prostoru, kde hlavní hrdinka trpí bludy, démonickými výjevy a trpí absenci rozpoznání reality. Musím říci, že i já jsem se začínal ztrácet, co z toho mám brát vážně. V podstatě je otravné sledovat hrdinku, která se od první minuty chová na pěst podle scénáře, i přes snahu hrát. Především není těžké odhadnut, jak to celé skončí a kromě pár znázorněných ďábelských vizí se pozitiva hledají velice těžko......3/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Scream at the Devil“ je na jednu stranu pokusem o alespoň trochu originální satanský horor, ale bohužel se tato snaha minula účinkem a my jen sledujeme nejistou ženu, která začíná bláznit, a můžeme jen doufat, že se to trochu nakopne a že to nabere ke konci grády. Trochu se tak děje, ale ani tak to není něco, co by vám předvedlo jakékoli zásadní kvality. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno