Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 2

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (489)

mm13 

všechny recenze uživatele

Špičkového vedca by rovnako ako Gerard Butler "zvládol" aj Lorenzo Lamas. Platí tiež pre všetkých ostatných, či už ich vlastným pričinením (Cornish, Garcia) alebo v dôsledku stupídneho scenára (Sturgess, Harris), ktorý asi pozliepali z vystrihnutých a nedokončených(!) záberov z iných katastrofických filmov, poväčšine nevalnej kvality. Toto bol krajne nešťastný výber - namiesto "hocijakej bezduchej oddychovky" som si naservíroval "mimoriadne stupídnu... #!!@*%!!" ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dean Devlin absolutně pochopil to, co se bývalým tvůrcům velkých katastrofických filmů v dnešní době vůbec nedaří. Nahláškovaný a příběhově celkem slušný, se spoustou sympatických postav, slušných efektů a svižného tempa. Zapomeňte na sílu postav, jakou měli herci třeba v Armagedonu nebo Dni poté, postavy pronášejí jen nezbytně nutné repliky a diváka spíš baví detektivní příběh na pozadí toho katastrofického. Odvážný mix který potěší něčím novým a zároveň na vás dýchne ta pravá, devadesátková atmosféra. Čekal jsem daleko větší průser a v dnešní době samých buzíků v pláštěnkách se jeví starý, poctivý ničitel měst a mrakodrapů na základě globální katastrofy a ne invaze robotů, mimozemšťanů a jiných píčusů jako svěží oldschool vánek v zahnilé době plné kreténů s popcornem, ajfonem, nevyhováním a bejskou na palici jako zázrak pro nás staré, unavené, v kině slušně vychované normální zmrdy. 70%. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po prekvapivo sviznom zaciatku okorenenom niekolkymi pôsobivymi scenami katastrof sa film zadrhne a neustale preslapuje na mieste. Neunosne dlho sa riesi otravny vztah dvoch rozhadanych bratov a popritom sa patra po zaporakovi, ktoreho identita je tak necakana, ze by ju neodhalil len slepy, hluchy a blby dokopy. Dokonca ani hviezdne herecke obsadenie nema moznost cokolvek predviest a väcsina znamych xichtov sa tu iba zbytocne mihne. Ked sa po dlhej nudnej strednej casti konecne rozputa trikove finale, tak mi uz bolo uplne jedno co sa tam deje a tym padom ma uz ani finale nezachranilo pokazeny dojem z celeho filmu. Pritom zrezirované to je kvalitne. Tak oldschoolovo. Devlin evidentne dost vela okukal od Emmericha. Ani obcasne slabsie CGI mi nevadilo. Lenze ta klasicka bondovska zapletka bez Bonda a vlastne aj poriadneho zaporaka je divna a nefunkcna. Skoda, ze to Devlin nepojal ako klasicky katastroficky film. Co sa tyka tej hluposti na ktoru tu vsetci fanusikovia sucasnych blockbusterov nadavaju, tak mi to nepripada o nic hlupejsie ako komixove chujoviny. Len je to proste nuda. 4/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bortící se mrakodrapy, americké vlajky, lidstvo v řiti, hodně peněz, řídký příběh. Roland Emmerich a Dean Devlin. Úderní hoši, kteří nás těšili nespočtem katastrofických výplachů. Tahle dvojka prostě patetickou filmovou destrukci vždycky uměla. Druhý zmiňovaný coby producent zatoužil po zvolání „akce“ a zkusil to i coby rejža. Sehnal balík peněz, posbíral slušné herce a nabídl nám scény, kdy velkoměsto demolují obří kroupy, jiné gigantická vlna a smrtící mráz. Jenže jich je zoufale málo a jako nechtěný bonus přikládá příběh, který je totálně jalový a vůbec nestrhne. Herci vypouštějí neuvěřitelné bláboly, některé scény jsou vyloženě po všech směrech nezvládnuté (představování posádky), film se přelévá do řady témat (politika a boj o křeslo prezidenta svou připitomělostí asi vede), patetické scény nefungují (a třeba v Armageddonu fungovaly dokonale), emoce jsou mdlé, humor nijaký, triky hodně kolísavé (úprk autem třeba). Škoda. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Dostal som presne to, čo som aj očakával, takže sa nemôžem na tvorcov vôbec hnevať. Geostorm je katastrofickou snímkou so všetkým známym klišé a kopou nelogických scén, častokrát popierajúcich samotné fyzikálne zákony. Pokiaľ chcete niečo pri čom skrátka vypnete, oddýchnete si, tak ste našli to pravé orechové. V dobrom slova zmysle i v zlom. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Některé scény odehrávající se v NASA se točily v reálném zařízení NASA v New Orleans. (filmsim)
  • Natáčelo se v Číně, USA a Spojených arabských emirátech. Točilo se od 20. října 2014 do 10. února 2015. (Yardak)
  • Celosvětová premiéra proběhla 16. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama