Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Trochu nechápu to hodnocení, vzhledem k tomu, že vyšel pouze pilot. Jako projev demonstrace tedy také ohodnotím a to plný počtem. Už dlouho mě nějaký pilot takhle nedostal. Selfie je stručně a jasně odraz naší selfie posedlé generace a funguje to, opravdu jsem se smála nahlas jako už dlouho ne. A Karel Gillan je nejen krásná, ale opravdu sympatická. Moc se těším na další díly! ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Náhodou, je to zábavný seriál o tom, ako odnaučiť dnešnú narcistickú mládež posadnutú mobilmi a sociálnymi sieťami, pričom nakoniec žiačka pomáha učiteľovi s jeho workoholizmom. Ale ako epizódy pribúdajú, tak show začína ponúkať toho viac - ako byť lepším človekom v rôznych životných situáciách. Na konci epizód sú morálne ponaučenia (niečo ako Step by Step, ale oveľa menej nútené). John Cho a Karen Gillan sú super dvojka, neskutočná chémia je medzi nimi. Pygmalion/My Fair Lady zmodernizované. Len namiesto tej údesnej úvodnej znelky mohli použiť Selfies od Niny Nesbitt. ()

Reklama

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku seriál pôsobil ako stratený - bol fajn, ale nikam sa nehýbal. Ale potom si človek začal všímať, tie jemné zmeny v správaní postáv a bolo to fajn. A potom to bolo ešte lepšie :) Keby si neprečítam, že si to vzalo inšpiráciu z My Fair Lady, tak mi to fakt netrkne ani za 100 rokov. Ale uznávam toto moderné seriálové spracovanie vyšlo suprovo. ()

ptajda 

všechny recenze uživatele

Bohužel byl seriál po první sérii ukončen. Zpočátku se mi zdál typickou "teenager commedy". Díl od dílu ale hlavní představitelka Karel Gillan (mimochodem opravdu krásná) herecky roste. Vrcholem seriálu je pro mě potom závěr desátého dílu, scéna z karaoke s Elisou je plná emocí a vnitřního rozporu. Mrzí mě, že další sérii už nebudu moci vidět. Karen Gillan si ale získala mou pozornost. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Pilot ujde. Karen Gillan je sympatická. Tak nějak si ale myslím, že seriál se další série nedočká.// Dokoukáno. Stalo jsem, jak jsem předpověděla - seriál je po první sezóně zrušen a mě to dost mrzí, protože až na poslední dva díly jsem se bavila neskutečně. Ale tak furt je to lepší, než kdybych musela být svědkem postupného úpadku seriálu. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama