Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Náhodou, je to zábavný seriál o tom, ako odnaučiť dnešnú narcistickú mládež posadnutú mobilmi a sociálnymi sieťami, pričom nakoniec žiačka pomáha učiteľovi s jeho workoholizmom. Ale ako epizódy pribúdajú, tak show začína ponúkať toho viac - ako byť lepším človekom v rôznych životných situáciách. Na konci epizód sú morálne ponaučenia (niečo ako Step by Step, ale oveľa menej nútené). John Cho a Karen Gillan sú super dvojka, neskutočná chémia je medzi nimi. Pygmalion/My Fair Lady zmodernizované. Len namiesto tej údesnej úvodnej znelky mohli použiť Selfies od Niny Nesbitt. ()

ptajda 

všechny recenze uživatele

Bohužel byl seriál po první sérii ukončen. Zpočátku se mi zdál typickou "teenager commedy". Díl od dílu ale hlavní představitelka Karel Gillan (mimochodem opravdu krásná) herecky roste. Vrcholem seriálu je pro mě potom závěr desátého dílu, scéna z karaoke s Elisou je plná emocí a vnitřního rozporu. Mrzí mě, že další sérii už nebudu moci vidět. Karen Gillan si ale získala mou pozornost. ()

Reklama

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Jakkoli se to mohlo zdát jako divácká selfievražda, zvlášť když v jednom slova jako facebook, selfie či instagram vyvolávají nevolnost a odpor, ten překvapivý tvůrčí postoj k podobným zvrhlostem by vlastně mohl slibovat i docela zajímavou podívanou.. Když však sitcom ten v důsledku chvályhodný motiv kříží s otřepaným pygmalionským, naděje na alespoň uspokojivou zábavu pomalu pohasíná.. Pilot navíc udivuje vyměšovacím humorem, a tak nezbývá než začít zvažovat zda má vůbec smysl dál tuhle My Fair Instabitch dál zkoumat.. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Zrzka je docela přitažlivá a roztomilá, ale to je asi tak všechno - Cho je nesympatický arogantní hejsek a všechny rádobyvtipné situace v pilotu na mé tváři vzbudí sotva lehké pousmání, smích ani náhodou. A prostředí v němž se "Selfie" odehrává také není nic pro mne, takže za 2* a dále sledovat nehodlám... ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Po pilotu, na který jsem "byl donucen" se podívat s přítelkyní můžu konstatovat, že bych měl být částečně cílovkou, samozřejmě tou okrajovější, ale i tak se mě to v žádném smyslu nedotklo. Sice se to lehce snaží nastavovat obraz dnešní facebookové/instagramové/tweetové/ generaci, jenže to zůstává na startu a pochybuji, že další díly přinesou jiné potencionální ovoce, kterého v tomhle tématu je plno. 50% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama