Reklama

Reklama

Recenze (6)

Hismael 

všechny recenze uživatele

Filmové testy Andyho Warhola jsou dlouhé statické záběry, u kterých vás při sledování v bdělém stavu udržuje pouze to, když se někdo aspoň trochu pohne. Nemá to konec ani začátek a spíš to na první pohled vypadá jako fotka. Pro nějakého hipstera jako spořič obrazovky ideální. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Videl som Nico, Richarda Rheema, Boba Dylana, Edie Sedgwick, Lou Reeda a zostrih z Dalího. Umenie v tom ťažko hľadať, myšlienku duplom - je to doslova iba screen test. 3* za hudbu a pamiatku dobe ()

swamp 

všechny recenze uživatele

-= Část tvorby budoucího pana pop-arta jsem zhlédl na výstavě s názvem 'Andy Warhol - Motion pictures' v pražské galerii Rudolfinum. Očividně někteří uživatelé nepochopili význam slov 'experimentální' či 'avantgardní umění', tudíž jsem se rozhodl počiny aspoň ohodnotit (více méně z uměleckého hlediska). =- Velmi zajímavé, dosti mě překvapila spolupráce Dennise Hoppera, ne už tak Dalího -- ten byl blázen vždycky. :D ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě také návštěva Rudolfina. Zažít takový nával umělecké tvorby myslím nezvládne jen tak někdo. Já se musím pochlubit, že jsem tam s chutí strávila přes 3 hodiny. Žasla jsem nad krásou film-fotek. Žasla jsem na podtexty, které byly nenápadně vloženy do sebemenšího záběru. Člověk tam jen seděl a hltal. Tolik erotiky, strachu a pýchy. To prostě umí jen Andy Warhol. Doporučuji si podobný kus udělat i doma. Mnoho skrývá. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hledat v tom nějáké velké umění by bylo čistě naivní-ale nelze Warholovi upřít, že vytvořil obdivuhodnou kolekci portrétů což je sám o sobě docela hodnotný počin.... ()

Reklama

Reklama