Reklama

Reklama

Asterix a překvapení pro Cézara

  • Francie Astérix et la surprise de César (více)
Trailer

Obelix se zamiluje do nově příchozí ve své domovské galské vesnici, ale zlomí mu srdce, když k ní přijede na návštěvu její pravý milenec. Milenci jsou ale uneseni Římany. Asterix a Obelix je chtějí vysvobodit a vydají se na nebezpečnou výpravu, na které potkají gladiátory, otrokáře a byrokracii - a také se setkají se samotným císařem Juliem Caesarem... (TV Minimax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem nikdy nedržel v ruce komiks, moc se mi líbí hraná zpracování, ale nejsem fanoušek právě těchto animovaných. Koukám na ně, protože zde jsou velmi oblíbené. Mě to prostě přijde už trochu hloupé. A pro děti o to víc. Postavený celý příběh jen na násilí?? Nevím. Vlastně mi to přijde všechno pořád stejné, jen se vymyslí jiná boční dějová linka, ať je to a Anglie, Kleopatra, .... ale jinak je to pořád to stejné. A nijak zvláště mi to nepřijde vtipné... tento díl byl ale trochu jiný. I se mi celkem líbil. Zatím, a to jsem ještě všechny neviděl, ho tlačím mezi nejlepší tohoto počinu.... Nevím, nějak prostě nechápu, co se vám všem na tom líbí... ()

Madluska 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy - a to ještě pořád hodně mhouřím obě oči! Nezabrala ani nostalgie dávných dětských let, kdy byli galští bojovníci mí hrdinové... Holt, časy se mění a vkus nejinak. Aspoň bych ale ráda zdůraznila, že pár vtipných scén se ve filmu přece jen našlo - třeba úprava římského kolosea nebo český dabing (pozor možný SPOILER nebo přinejmenším znechucující poznámka: Asterixe dabuje Vinnetou, Obelixe mutující Marge Simpsonová, hrdinného Tragikomixe Princ ze Tří oříšků, Falbalu zas Anička z Ulice...). Navíc tahle kreslená verze dalece předčí ty dle mého soudu trapné hrané pokusy. ()

Reklama

SantaKlaus 

všechny recenze uživatele

pro me nejlepsi dil ... Setnik: eehm jak to vypada hlidko vsechno v poradku ? Hlidka: ano Zedniku vsude je mrtvo ! Setnik: hlavne ze sou klidni . Vojak: Fajn idealni cas k utoku prekvapime je a znicime! Du svolat chlapy ! Setnik: Hej pockej chvilku ! jsi tady novy?!?! Vojak: Dorazil jsem s posledni kohortou ! Setnik: TAK SI ZAPIS ZA USI ZE NA GALY NIKDY NEBUDES UTOCIT ROZUMIS DEBILE JEDEN ZELENEJ !!! Podivej se ... ze vsech ze vsech Caesarovych provincii je galie nejvzpurnejsi a ze vsech galskych vesnic je tahle ta nejnebezpecnejsi nikdy tam nelez kretene, jsou to krvelacne bestie, odporne prisery, barbari a divosi lumpove surovci a bezcitny hovada ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Určitě jeden z (nej)lepších animovaných filmů s Asterixem a Obelixem. Zároveň asi moje vůbec první setkání s tímto fenoménem (kdysi dávno v dětských létech, až pak jsem měl čest s několika málo sešity). Přímočarý košatý děj, suchý humor, zábavné postavy, skvělá animace a nezdravě chytlavá titulní píseň (Astérix est là!); i dnes jsem byl spokojen. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

"Asterixi, jsou to přátelé?" Pravděpodobně jediný kreslený díl Asterixe, který mi v dětství unikl a ke kterému jsem se dostala až deset let poté, co už jsem ostatní uměla citovat zpaměti. Asi i proto ho nemůžu nazvat svým nejoblíbenějším dílem ságy, ale to to nic nemění na tom, že přesně takhle si to nejlepší z Asterixe představuju: kreslená pohádka (zdánlivě) pro děti, jejíž humor někdy pochopí lépe jejich rodiče. "Vot hí sééz?" ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Scéna závodů vozatajů paroduje stejnou scénu z filmu Ben Hur (1959). (L_O_U_S)
  • Ve scéně, kdy v kasárnách svolají všechny k jídlu, mrskne kuchař talířem přes celý stůl až k Idefixovi. Na zem talíř dopadne poloprázdný. Když do něj pes kopne a vyšle ho k Asterixovi, je opět plný. (Ozzy88)
  • Příběh filmu je kombinací komiksů "Asterix legionářem" a "Asterix gladiátorem". (Czernozub)

Reklama

Reklama