Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (302)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Mohla to být velice vyvedená animovaná komedie - jen kdyby byla méně ambiciózní ... kdyby zůstala u správně ujetých a neobyčejně zábavných představ zhrzeného staršího brášky, kterému vpadlo do života zbrusu nové, leč nečekané a nezvané MIMINKO. Kdyby nevsadila na jakousi bojovně naladěnou mimi korporaci ... a kdyby proti sobě nepostavila DĚTI a ŠTĚŇÁTKA. Nenadšené 2,5* ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Napřed se mi líbila myšlenka filmu o miminu-manažerovi. Pak jsem viděla trailery a byla jsem trochu zklamaná z toho, jak to tvůrci pojali. A pak jsem viděla film a musím říct, že to vlastně předčilo mé očekávání. The Boss Baby skvěle využil motiv příchodu nového sourozence do rodiny, který rozpracoval neotřelým stylem. Alec Baldwin je výborný a film obsahuje několik podařených vtípků (když se kluci začnou "kamarádit"). Asi stárnu, ale Baby Boss mi sedl. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ak stratíte pozornosť rodičov kvôli novému potomkovi je to vždy smutné ale čo ak ten malý je tajný agent na tajnej misií? Prevedenie: V mojich očiach sa DreamWorks ťažko vyrovnáva spevavým Disneyovkám ale toto nebolo až tak zlé. Dalo sa na tom celkom dobre pobaviť a malo to jasnú dejovú linku, kde bolo dopredu predurčené kto je dobrý a kto je zlý. Pocity: Deťom sa to páčilo a kto som ja aby som im v tom protirečil. Ale v podstate sa jedná o tuctovku s pár zaujímavými nápadmi a svižne odsýpajúcim príbehom. Najviac ma bavila skupinka malých záškodníkov. Príbeh: Rozprávka o dospelom bábätku, ktorá ničím nenadchne ale ani neurazí. 69% ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Zatímco některé animáky jsou přizpůsobené i dospělému publiku existencí vtipů, jejichž mnohoznačnost dítě nepozná, Boss Baby je jejich absencí víceméně film vyloženě pro děti. Barevností a akčností nejlepší pro věkovou skupinu hlavního hrdiny - 7 let. Dětem se bude líbit, dospělé může i nudit. Pro nás jsou lepší i takoví Storks (Čapí dobrodružství). Na jedno zkounutí, pokud jste shovívaví... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že to bola najvydarenejšia rozprávka. Pre deti tématicky trochu mimo, pre dospelých zas málo vtipné. Film je dosť neusporiadaný, fórov vidíme málo, dieťa správajúce sa ako dospelák nie je veľmi sympatické stvárnenie. Celková animácia je v dnešnej konkurencii len priemerná. Snímok sa snaží byť originálny, bizarný, ale veľmi nezaujme. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Tvorcovia filmu pracovali v kalifornských animačných štúdiách Universal City a Glendale. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. března 2017 na Miamském mezinárodním filmovém festivalu. (BMW12)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama