Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 4

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Zatímco BoJack bojuje se sebelítostí a ztrátou, Todd pomáhá panu Piškotovi kandidovat na guvernéra Kalifornie a Diana nachází práci v hip blogu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (27)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"And so the dance of life continues." _____________ Ohromná jazda a z môjho pohľadu zatiaľ najlepšia séria! Robí mi obrovskú radosť, keď vidím, že BoJackova kvalita stúpa stále vyššie a vyššie a v podstate každá jeho séria mi príde lepšia ako tá predchádzajúca... Väčšinu hlavných postáv som si už úplne zamiloval, užíval som si takmer všetky dejové línie (pri čom tá s Hollyhock mala úplne šialené a neskutočne prekvapivé vyvrcholenie!) a vo finále ma to po emocionálnej stránke zasiahlo ešte dvakrát viac ako kedykoľvek predtým! Okrem toho, záblesk niečoho pozitívneho v poslednej scéne ma úprimne potešil a po všetkom, čo sa v tejto sérii udialo ma to aspoň trochu zahrialo na srdci... ___ Henrietta odporúča túto sériu všetkými desiatimi! ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10 Rozjezd je po minulé (a naprosto geniální) řadě krapet kostrbatý, avšak od poloviny je Bojack zpět v sedle a dávka deprese, černého humoru a silných témat sílí každou další epizodou (e11 mě emocionálně zničila) až do úplného finále. Nestačím zírat, co si tvůrci dovolují svým postavám udělat a čím vším je nechají projít... fakticky jedna z nejlepších věcí, co Netflix vyprodukoval. A animovaná tvorba jakbysmet. ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Populární animovaná (temné) dramedie je tentokrát o něco slabší v popkulturních narážkách a snaze trefně komentovat současné dění, bohatě to ale vynahrazuje ve zdrcujících osobních příbězích postav, které svými emocemi doslova dokáží skolit i koně. Pro poslední čtyři epizody se doporučuje flaška whisky. Nejlepší epizoda: Ruthie (9) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostý bizarní seriál z oslavovaného Hollywod(d)u se přetransformoval v ohromně silnou televizní dramedy, které v tomto žánru může konkurovat jen Shameless. BoJack už není jediným mučedníkem téhle velmi emotivní show, tvůrci nenechávají život klidným ani ostatním postavám a i když to může znít nepřejícně, já jsem za to rád. Protože přestože na BoJackovi Horsemanovi miluju ty usměvavé hrátky s narážkami na skutečný svět lidí a zvířat, tak jsem tady především pro ty silné momenty. A těch bylo ve čtvrté řadě až nečekaně příliš. [viděno na Netflixu] ()

mrkt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Bojackovi je nejlepší, že s každou další řadou roste (což u valný většiny seriálů nejde říct). Nestaví prvoplánový díly se zápletkou a řešením jeden za druhym, ale ve všech těch problémech se pěkně pitvá a plácá a nenechává je nikdy pořádně odejít. Protože neví, jak je nechat odejít. Pořád nepřichází žádný řešení, uspokojení, katarze. A člověk je z toho pořád smutnější (stejně jako Bojack) a depresivnější, ale svym způsobem i odevzdanější, protože co jinýho mu zbejvá. A možná proto je ten seriál tak dobrej.. Protože takhle to ve skutečnosti je? ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama