Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 5 (2018) (série)


Strachy pana Piškota (S05E08)

(epizoda)
  • USA Mr. Peanutbutter's Boos

VOD (1)

Obsahy(1)

Fialka se na BoJackově 25. halloweenském večírku dozví hodně o minulosti vztahů pana Piškota a dostane od Diane pár dobrých rad. (Netflix)

Recenze (5)

Kikinn_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ok Its over come next year again" Zase hodně originální epizoda. Začínám si myslet že každá epizoda v druhé polovině s5 je nějak odlišná. Třeba v téhle se díváte na 4 různé doby které se ale odehrávají na stejném místě. Taky se mě líbilo jak mr. peanutbutter se vlastně s Daine úplně nepohádal že pro něj byla ta pravá až to potom zabolí :(. 9/10 ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečně jsem se dozvěděla, jak se Todd dostal k BoJackovi na pohovku, to je mi záhadou už od první série. A musím říct, že mi chybí ty časy, kdy tam ještě přespával, kurva dost mi to chybí. A taky jsem ráda, že zase odkryli trochu příběhu Mr. Peanutbuttera, což je fakt zajímavej cápek a doufám, že dostane ještě nějakou tu pozornost. Odmítám uvěřit, že je fakt tak šťastnej, jak vypadá, protože v tomhle seriálu to nikdy není tak jednoduchý. Hodnocení: 9/10 ()

Reklama

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak jsem si začal zvykat, že se děj bude točit jen kolem BoJacka (ještě pár epizod zpátky to tomu fakt bylo), a horkotěžko se srovnávám s faktem, že v seriálu jsou i další postavy. Dnes byl v hlavní roli Mr. PB (a jeho čtyři dvacítky) a taková pecka to nebyla. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To skákání v čase by se mohlo kdekomu zdát nepřehledné, já to ale na BoJackovi naopak naprosto miluju. Zvlášť díky tomu, jak se satiricky věnuje filmovému šoubyznysu a já si můžu užít spousty narážek, které by obyčejný smrtelník, který filmům tolik neholduje, neměl šanci pochopit. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama