Reklama

Reklama

BoJack Horseman

(seriál)
  • USA BoJack Horseman
Trailer
USA, (2014–2020), 33 h 27 min (Minutáž: 25–27 min)

Hudba:

Jesse Novak

Hrají:

Will Arnett, Alison Brie, Amy Sedaris, Paul F. Tompkins, Aaron Paul, Minae Noji, Aisha Tyler, Olivia Wilde, Patton Oswalt, J.K. Simmons, Kristen Schaal (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(77)

Seznamte se s nejoblíbenějším koněm ze sitcomů 90. let, jen o 20 let později. Sice je to bručoun, ale srdce má z... no ze zlata přímo ne, ale něco na ten způsob. Z mědi? (Netflix)

Videa (14)

Trailer

Recenze (145)

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najväčší čurák-umelec od čias Charlieho Harpera a Hanka Moodyho. BoJack je vyhoretý samolúby parchant, ktorý mal v 90-tych rokoch priemerný rodinný sitcom a odvtedy z toho ako-tak prežíva. Bojí sa záväzkov, nemá štipku zodpovednosti a sarkazmom si kompenzuje traumy z detstva. Jo... a je to kôň. Animovaný. Seriál je tvrdá satira, nebojí sa vážnych tém a obaluje to do čierneho humoru. Celý tento projekt Netflixu je brutálne pošahaný hlavne skrz antropomorfné zvieratá, vďaka ktorým vznikajú nevídané situácie. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

1. serie: Vubec nejde o komedialni rachandu, jako u vetsiny animovanych serialu. Jde o dospely animak, kde se nedela rozdil mezi konem, clovekem nebo tarantuli, kde se dospelacka temata podavaji s obdivuhodnym humorem a kam se v druhe puli vkrada silna depresivni nalada. Hodne originalni a zatim neokoukany pocin za ***** ()

Reklama

JoseBenes 

všechny recenze uživatele

Některé momenty jsou naprosto geniální a tnou do živého, ale na konci šesté série mám bohužel ze seriálu trochu mdlý pocit. Dějové linie vyšuměly, nic moc se neuzavřelo, Bojack žije dál a nejspíš do toho zase spadne. Pozdější série už hodně vaří z vody a mám chuť dát tři hvězdy. Ale nedám, kvůli několika rezonujícím geniálním myšlenkám, které vyčnívají mezi hodinami vaty. ()

purekritik 

všechny recenze uživatele

Nevim. Ten koncept, kdy se každej dialog či scéna pokouší o vtip nebo komickou situaci mi nesedí, resp. ani nemůže podle mě fungovat, aniž by se nevyhnul v podstatě samoúčelnosti některejch vtipů apod. Srandovními mi občas přijdou ty paradoxní situace, kdy se projevuje animálnost podstav. Jinak ten bezbřehej nihilismus a cynismus uz sem viděl nekde milionkrát, takze nuda. Celkově je to pro mě na hranici koukatelnosti, tezko kolikrat udrzim pozornost. Skoda zese soliterní, kreativní a inteligentní momenty ztrácej v tom všem ničem, holt to asi není můj šálek. 50% ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas natolik zdrcující, až člověk zapomene, že sleduje příběhy animovaného koně. Mistrovské dílo, které zraje s časem a od nejistého rozjezdu se asi okolo třetí série dostane do pozice pravděpodobně jediného animovaného seriálu, který může konkurovat Rickovi a Mortymu. Mr. Peanutbutter je ten nejsympatičtější psí idiot, kterého jsem kdy viděl a jeho a Toddovi nápady jsou vždy naprosto geniální. Hooray! ()

Galerie (392)

Zajímavosti (255)

  • Mnoho fanoušků si všimlo, že u BoJacka se projevují mnohočetné příznaky hraniční poruchy osobnosti. Tvůrci teorii nepotvrdili, ale ani nevyvrátili. (Delock)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama