Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je Ruth (Sonja Bennett) svými těhotnými kamarádkami stále více odmítána a posléze i vyřazena z jejich klubu, učiní radikální rozhodnutí. Aby získala jejich přízeň zpět, začne těhotenství předstírat. Jenže plány nejdou vždy podle představ a Ruth se tak snaží za každou cenu udržet své malé tajemství a to i za pomoci svého kolegy z práce Pedra (Danny Trejo). (kill-tec)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (6)

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Takový pohodový film - občas trošičku zdlouhavý, ale zato s vtipnými scénkami :o) Bavila jsem se. Sonja Bennett byla v hlavní roli skvělá, jako žádná jiná herečka v průměrným filmu. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Veľmi, veľmi nezáživná komédia. A navyše som mal pocit, že určená na sledovanie výhradne iba ženám. 10% ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se Preggoland bála, nevěděla jsem, co čekat. Ale upřímně jsem byla velmi mile překvapnená. Tento film má nápad, má vtip a docela i pěkný závěr. S. Bennett byla skvělá, a dala téhle komedií ten správný náboj. Jako loser byla mezi všemi matkami naprosto kvalifikovaná. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Čakal som jednu z tých hlúpych amerických komédií, ale napokon to bolo celkom obstojné. Jeden z tých filmov, kde sa na jedno klamstvo naväzujú stále ďalšie a ďalšie, až sa to stáva nekontrolovateľné a pravda sa stane čím ďalej tým ťažšie vysvetliteľná. Také niečo sa síce objavilo už vo viacerých filmoch, ale o fingovanom tehotenstve, na taký prípad si akosi nespomínam. Navyše aj herci ma jednoducho bavili a na niektorých scénkach a dialógoch sa dalo aj zasmiať (aj keď niektoré boli zas až príliš trápne). Ale OK, 3* určite áno. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Těch matek, kterým během těhotenství rupne v bedně, jsou mraky a každá, které se nezbláznily hormony, je ze středu jejich gangu bez milosti vykázaná. Hrdinka Preggolandu bohužel nemá v okolí žádné normální kámošky a tak, i když trochu nedopatřením, začne těhotenství předstírat, což sebou nese z počátku výhody, ale postupem času spíš problémy. Já se bavil. Je tu sice tak dvacet minut navíc, které film zbytečně natahují, ale zase se nejedná o nějak ubíjející chvíle. Vtipných momentů pro zasmání je tu celkem dost, Sonja Bennett v hlavní roli je parádní a když dojde na city, tak režie netlačí zbytečně na pilu a vše působí docela přirozeně. Moc jsem nečekal, takže jsem překvapen a spokojen. 75% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama