Reklama

Reklama

Série(9) / Epizody(108)

Obsahy(1)

Víkendové cestování nikdy nebylo tak zábavné! Projekt je koncipován ve formátu zábavného, ale i poznávacího a provokativního cestopisu. Moderátoři spolu s diváky poznávají zemi nabízející návštěvníkům vše, co aktivní turista od dovolené čeká. Každá epizoda mapuje jednu turisticky atraktivní oblast tak, aby byla inspirací k návštěvě a nabízela zajímavé kulturní, přírodní a zábavní aktivity především pro ekonomicky aktivní lidi s minimem volného času a touhou po nevšedních prožitcích. (Česká televize)

(více)

Recenze (45)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jist tím, že by mi na tomto cestopise něco vadilo, když to porovnám s tím, jak je zde hodnoceno. Naopak se mi líbí, jak moderátoři cestují v okolí po městech a ukazují příjemné tipy, které stojí za návštěvu. Když rádi cestujete s partnerem jen ve dvou, tak je to perfektní zdroj inspirace, u kterého jsem se i já nejednou inspiroval. Je pravda, že jsem neviděl všechny díly a všechny moderátory, ale osobně mě nejvíc baví Míša Maurerová s Petrem Rajchertem. Nejvíce mě pak bavilo Rakousko a Polsko. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

My milujeme poučné cestovací dokumenty. viz. " Kamera na cestách" Až na Bedekr ... achich joj... Ono by to nebylo tak špatné kdyby ten chap nedělal vtipného blbečka (i když jím je, stejně to nemusíme všichni vidět:) a ta ženská ho vždy poučila a když je zrzavá ať si nemyslí, že je také chytrá. Načíst si to a potom to odříkat to je jednoduché. A navíc je tady další chyba. Snaží se z toho dělat komedií. Sice se jim to nedaří, ale ty jejich blbé vtípky nás akorát rozruší a tak se naučíme úplné hovno. Jak ta ČT klesla ... Dávat těmto lidem peníze za to, že řeknou pár vět a mezitím si užijí pěknou dovču. Knihy nejsou o nic lepší. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Postupem času jsem si zvykal průvodcovské duo čím dál víc. I navštívené lokality mne většinou bavili - o to víc, pokud jsem je i osobně znal. Nesnaží se zahltit a obsáhnout všechny zajímavosti daného místa, ale jen tak nějak lidsky upozorní na nějaká místečka, kam třeba ani nevedou ty hlavní turistické trasy. Jen takové ty radovánky, návštěva aquacentra, lanového parku a podobných atrakcí k vyžití, které o daném místě nic nevypovídají a najdou se všude možně, mohly být hodně zredukovány. Viiděl jsem díly o Rakousku, dívám se na třetí sérii (mou oblíbenou Francii) a ještě mi zbývá zkompletovat si první sérii o Německu. Pozn.: Dokumentární pořady o památkách obecně mají drobnou "vadu". Takové úchvatné záběry interiérů či selfíčka v památkách, které průvodci pořadem pořizují, normální turista nepořídí neb fotografování a natáčení nebývá běžně povoleno. edit: 4. série 2018 Itálie: Hlavní změna je hned vidět. Trochu jiný a zajímavější styl kamerových záběrů. ()

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Chichi. ,,Tady je pochován francouzský král.,, ,,Ale já půjdu radši ven, je tu zima, chichi.,, ,,Nebuť takový škrt, chichichi,,. ,,Dal bych si něco slaného,,. Oči v sloup. ,,Fakt??,, Chichi, dala bych si dezert. A Nepij to víno!! Chichi,, Chichi chichichichi.,, Tož jo...exteriéry dobré, ale aktéři na dvě věci. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze druhou řadu zaměřenou na Rakousko. Ta se neskutečně povedla, velice příjemně představila hlavní turistické oblasti Rakouska, ukázala spoustu zajímavosti a to vše s velice vtipným a příjemným komentářem skvěle fungující ústřední dvojice. Třetí francouzská řada byla také velmi podařená. ()

Galerie (155)

Reklama

Reklama