Reklama

Reklama

U Haliny v kuchyni

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 40 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Halina Pawlowská není profesionální kuchařkou, jídlo ale miluje, ať už ho zrovna vaří nebo jí! Pro nejbližší přátele a blízké připraví tradiční rodinné recepty a navíc přidá dobré rady, tipy a triky. (TV Nova)

Recenze (79)

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Halinka Kločůráková, 300 kilo vážící zadýchané otylé prase, a neustálý pohled na její trojkový vemena. Trojkový ne podle velikosti, ale podle délky v metrech. Kamarád Erdogan vždycky brečí, jaký je problém sehnat maso na kebab za rozumnou cenu. Asi mu doporučim, ať vezme svůj Tofaş a dojede si pro tohle bachyní monstrum. Již nikdy více, milá Novo. ()

sedlis 

všechny recenze uživatele

Davam pet michelinskych hvezd. Ne za porad, kde kozata prasnice vari jednu kejdu za druhou a pritom mele hovna ve snaze kucharsky neum dohnat vtipem, ale za genialni tah zkomirajici produkce, umirajici tv nova naservirovat zdegenerovanemu ceskemu, kulinarskemu publiku dalsi shit..v zemi, kde narod uci varit plesaty vseumel Pohlreich s prasecim ksichtem a mluvou hulvata od vedle, kde nejuspesnejsi kucharku vydava Lada Sislavy Hruska s recepty ve stylu, jak sopla z nosu pouzit misto lanyze a kde lidem ukazuje jak varit kazdy, kdo ma do prdele diru..bravo, jen se desim, kdo nas bude ucit varit priste..bon apetit narode. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Hrnečku vař! Hrnečku dost! Co to zase melu. Halino dost! Halina nám poněkud nakynula a vypadá opravdu impozantně. Pochopitelně v tom špatném slova smyslu. V prvním díle se mimo jiné připravoval králík na černo a zapečené brambory s brynzou. A obojí já děsně nerad. Marné byly její pokusy humornými moudry či srážením ořechů odlehčit nevítanou exkurzi do její luxusní kuchyně. Btw, ta byla z celého vaření tím nejlepším. Vše působilo dost sterilně, rádoby nápaditě, i když opak je pravdou a maximálně nezajímavě. Do toho navíc pořád pletla otravné kecy o své rodině a rodinných příslušnících. Koho to zajímá. Dost zbytečný pořad. Těžkotonážní Halina vlivem přebytečných kil dost těžce dýchala, a tenhle pořad o vaření divák dost těžce rozdýchá. Já jdu asi zase pískat kudlu. Mé hodnocení: 0% ()

blekekeke odpad!

všechny recenze uživatele

Jen jednou a nedopatřením. Mi totiž tyhle rádoby TV kuchyně nic neříkají. Tedy až na Kluky v akci, ty mají aspoň vtip, i když stejně vaří kraviny :o)) Ale k Halině, tady jde vlastně jen o Halinu, neb jídlo přes ní není vidět, není vlastně vidět vůbec nic, než Halina, která ve své velikosti funí, chvílemi vůbec nemluví, a vlastně ať si nemluví, ale asi nejhorší TV kuchařka, co jsem kdy viděl ... ()

Aleix

všechny recenze uživatele

Těžko toto hodnotit. Chvíli na to koukám jak Halina něco chystá.... a přemýšlím o tom jak Halina chodí v letadle na hajzl, nebo o tom v kolik lidech si troufne do výtahu, nebo jestli žije sexuálním životem a kdo z nich je dole, nebo jestli na ty s voje cecky sešila dva padáky... no a pak řekla že to je výborné a zkuste to taky doma . ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama