Reklama

Reklama

Asha Jaoar Majhe

VOD (1)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nie som fanúšikom "nemých filmov", ale v tomto prípade akosi ani nebolo čo povedať, resp. nebolo to komu povedať. Celkom smutný pohľad do domácnosti manželského páru, ktorý žije "spolu" ale v podstate "bez seba". Celý film tým pádom pôsobí dosť depresívne a tá manželská dvojica už pôsobila skôr ako bezemoční roboti ako ľudské bytosti. A čo je na tom najsmutnejšie? Že takto to u mnohých indických párov zamestnaných vo fabrikách aj reálne býva... ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Z môjho pohľadu celkom zbytočný film, ktorý som si odtrpela, nič mimoriadne, "dej" celého filmu a jeho záver bol jasný od začiatku, takže žiadne vyvrcholenie vo forme woooow sa nekonalo. Film o ničom, áno je smutné takto žiť, ale nie sú jediní, nie je to len v Indii a možno niekde je to zárukou šťastného manželstva.... Inak film plný nepríjemných a zvukov, proste nesympatický a nezaujímavý. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Umělecký počin ověnčený mnoha cenami z filmových festivalů..., a já jsem začal tušit..., a tušení mě nezklamalo. Asi nejsem takový intelektuál, abych dokázal takovéto snímky ocenit a posunul se díky nim na jiný stupeň vnímání. Popravdě řečeno, ani nechci a zůstanu dál věrný klasickým filmům. Je to příběh páru, ve kterém mají oba své zaměstnání v jinou denní dobu. Žena klasicky a muž v noci, a je jim dovoleno se setkat jen na krátký čas mezi návratem a příchodem. Je to film němý, doprovázený hluky, ruchy a hlasy z okolí. Ihned na začátku jen slyšíme jakousi hlasatelku, upozorňující na velké propouštění zaměstnanců a krizi s pracovními místy. A poté ještě v příběhu jen opět slyšíme nějaký hlas, zřejmě někoho z odborů, jak vykřikuje výzvy k lidem. Jen jednou, když byla žena v zaměstnání, bylo vidět, že něco říká pracovně kolegovi, ale bylo to tak slabě slyšet a okolní hluk byl natolik silný, že to zaniklo. Napínavé a zajímavé to není vskutku ničím. Muž je doma, pak jde nakoupit, jí, poté spí, jde do práce a je v práci. V ten samý čas, žena jde do práce, je v práci, příjde domů, dělá domácí práce, usne, vaří a jde do práce. Mezitím muž příjde domů z noční a na malou chvilku, než žena odejde, jsou spolu šťastní, ale sex v tom není, je to o sdílení citů a emocí. Poté se rozejdou a vše opět běží nanovo. Toť vše... Nebylo to špatné, to rozhodně ne, ale byl to jen nasnímaný den a noc jednoho páru. Musím dát dvě hvězdy, právě kvůli tomu nic, které naštěstí netrvalo tak dlouho. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Ambiciózní záměr o míjení se manželů příliš nevyšel. Děj přeruší jen krátká černobílá etuda šťastných manželů v lese. (50%) ()

Reklama

Reklama