Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Projekt, který je na české poměry ojedinělý a hlavní dvojice moderátorů si za svoji odvahu zaslouží velký respekt. Jenom je škoda, že si neudržel svoji neutralitu a nestrannost, jakou se mohl pyšnit ze začátku, jelikož poslední dobou jsou více než patrné znaky angažovanosti či orientace na určitou stranu a to bohužel do nezávislého publicistického pořadu nepatří, přestože se to v některých případech dá pochopit. Moje hodnocení 60%. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli naprosto bezkonkurenční práci Martina Veselovského, našeho nejlepšího moderátory diskuzních pořadů, si tento projekt zaslouží kladné hodnocení. V podstatě jsou to jeho rozhovory, které na DVTV primárně vyhledávám, jelikož je to téměř vždy záruka té nejvyšší kvality a profesionality. Velké výhrady mám k ostatním členům moderátorského týmu a také k občasné zaujatosti, která se v posledních letech stále zvyšuje a nestrannost lehce dostává na prdel. I tak si ale myslím, že ve svém ranku u nás prakticky nemají konkurenci, a to jak ve veřejnoprávní, tak i v soukromých televizích. Dělat rozhovory jen Veselovský, ani na chvíli bych neváhal s plným počtem. 8/10. ()

Reklama

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Má to určitě své mouchy, ale v globále je to pro mě po Hydeparku Civilizaci teprve druhý publicistický pořad, na který se s chutí dívám pravidelně (přestože zdaleka né na všechny rozhovory, na to zatím není čas). Výběr hostů je hodně pestrý a už teď se jim tam za dobu fungování DVTV podařilo dostat pěknou řádku velice zajímavých lidí. Ohledně moderátorů nemůžu říct, který se mi zdá lepší nebo horší. Už mě oba několikrát zklamali, ale taky velice mile překvapili. Ve zkratce - Veselovský by mohl hostům méně často skákat do řeči a Drtinová by měla trochu krotit její nadšení ze spirituálních tematik. Pokusit se pokládat více vědecky objektivní otázky a né hned věřit všemu, co jí hosté řeknou... Každopádně díky úzkému kontaktu s diváky (hlavně přes sociální sítě) a jejich bezprostřední kritice pomocí komentářů pod jednotlivými videi si možná lépe uvědomují, co dělají při rozhovorech za chyby. A mám pocit, že díky tomu na sobě oba stále pracují a postupně se zlepšují. Za to velký palec nahoru. Ale i kdyby se už moderátorsky nějak zásadně nezlepšili, pro mě jsou nejzásadnější 2 hlavní věci, které si tvůrci DVTV předsevzali - být nezávislé publicistické médium a přivádět do pořadu zajímavé hosty. I přes mou lehkou skepsi se jim to v tuto chvíli, podle mě, daří na jedničku. Takže palec nahoru a gratulace k velkému úspěchu na kickstarteru. A hlavně nikdy neztraťte svoji tvář! ()

Attta

všechny recenze uživatele

Tak jo, upřímně pokud s tímhle nejste spokojení, tak se na to jednoduše nedívejte a zapněte si hlavní zpravodajskou relaci televize Hovna, vypňěte mozek, zanádávejte si u politiky a nebo se udivte nad příběhem paní která uvízla v kořenech stromu na dovolené. Je jasné, že ve světě zpravodajské publicistiky není nic objektivnějšího než právě rozhovor, takže k tomu ani není co dodávat. Těm dvou velice tleskám. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Asi nejkvalitnější nejen politické debaty je možné sledovat pouze a bohužel online. Pokud by takovéto rozhovory na úrovni běželi na veřejnoprávní stanici, mělo by pro mne smysl ji sledovat (o ostatních odpadových kanálech nemá smysl se rozepisovat). Rozhovory pana Veselovského s panem Ovčáčkem jsou neskutečný adrenalin, co předvádí Veselovský nebo Drtinová je opravdu maximálně soustředěný a zároveň se s žádnou otázkou ničím nesrající výkon. Smutné, že kvalitní moderátoři před homopruty jako Moravec nebo mnohem slabší moderátoři zpráv ČT dostali přednost před odpadlíky z DVTV. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama