Reklama

Reklama

Tygří spáry

  • Česko Tygří drápy (více)

Obsahy(1)

Policistka Linda Mastersonová (Rothrock) je už unavená z obchůzek po městě coby volavka. Šanci jí dá vedoucí komisař, když jí svěří aktuální případ tzv. „obchodníka se smrtí“. Vraha, který se zaměřuje na mistry a trenéry bojových umění a jedinou stopou, kterou zanechává, jsou specifické škrábance na jejich tělech. Jako pomocník je k Lindě přidělen dočasně suspendovaný Tarek Richards (Merhi), který je v oboru bojových umění specialistou. Stopy vedou do čínské čtvrti mezi vyznavače tzv. tygřího stylu. (J.Connor)

(více)

Recenze (45)

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Tento film je klasickou "yeungovkou". Jeden z filmů, kterými se coby záporák, proslavil asijský herec akčních bojových filmů Bolo Yeung. Solidními protivníky mu zde byli i Cynthia Rothrock a Jalal Merhi, coby dva nepříliš dobře sehraní poldové, kteří zde šli po tzv. Obchodníkovi se smrtí (Yeung), jehož totožnost pro ně vyšla najevo až v závěru filmu a ne jak je to zde psáno v obsahu. Na těchto filmech jsem vyrůstal. Verdikt: 3* a 70 %. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

je to sice dobrych dvanast rokov co som si tuto "pecku" uzival na kazete, no neda mi klesnut na nizsie hodnotenie, aj ked je mozne, ze by sa dnes jednalo o vysmech.. v tom case som vyslovene slapal na krvavom sporte, na bolovych pohyblivych cickach a v tomto pripade na tych tygrich pazuroch.. boli casy, vsakze. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní Martial Art film, který se řadí mezi ty detektivní, kdy jdou policisté umějící bojové umění proti padouchovi který umí bojové umění. Film pro mě patří ke klasice tohoto žánru. Dnešnímu divákovi film asi moc neřekne, ale ve své době to byla paráda. Já osobně mám tyto filmy rád a dávám mu 90% :) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Tak je to o čosi záživnejšie ako Orlie pazúry, v príbehu o niečo ide, ale chýbajú herecké magnety. Maličký a copatý Libanončan Merhi má slabú charizmu a ani to jeho kung-fu na obrazovke extra nezaujme. Iritujúca bloncka Rothrocká odpudzuje asi ako v každom filme. A tak za zmienku stojí jedine Bolo Jeung. Nedostáva síce veľa priestoru, skôr až v závere, ale aspoň sa v jeho podaní je na čo pozerať. Akurát, že keď nie je na obraze ide mu ten 'taigr' excelentne, keď sa dostane na obraz, vymýšľa a necháva si poľahky nakopať. Zabrať mu dáva aj babenka, ktorú by za bežných podmienok mal jedným flákom roztrhnúť na dve polky. Tie spomínané podmienky sa však akosi vytrácajú. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Já to neviděl jako malej,ale co by dospělej člověk a líbí se mi to na plný počet hvězdiček. Já o tomhle jako většina komentářů hovořit nebudu jako i nudné a trapné sračce nýbrž jako o bomba filmu. A Lateef se zřejmě spletl,komentář by spíše měl patřit dvojce,kde je labyrynt,turnaj a otevíraní brány přenášející do jiných dymenzích. Jedná se o B zábavu a já jí taky tak beru. Film mě absolutně bavil po celou dobu a souboj Bolo vs Rothrock stejně tak i Bolo vs. Merhi je super a opět s dobrou hudbou od Variouse,který dělal hudbou většině Merhiových filmů,že by se nějak znali? Skvělý film,který mě jako všechyn film s Rothrock nikdy neokouká. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu bolo kvôli finančným problémom produkčnej spoločnosti Shapiro-Glickenhaus prerušené na dlhé 3 mesiace. (beso74)

Reklama

Reklama