Reklama

Reklama

Captain Marvel

  • USA Captain Marvel (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Snímek Captain Marvel se odehrává v devadesátých letech dvacátého století a je tak zcela novým dobrodružstvím z dosud neviděného období filmového světa Marvel. Film sleduje příběh Carol Danversové, ze které stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi zasáhne mezihvězdná válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Danversová se ocitá s malou skupinou spojenců přímo v srdci konfliktu. (Falcon)

(více)

Videa (17)

Trailer 3

Recenze (966)

pepo 

všechny recenze uživatele

Zacnem pozitivne. Brie je super a rozhodne ma na to aby potiahla vlastny film. Teda ak by bol dobry. Toto ma nadupanu prvu pol hodinu a potom tomu uplne spadne retaz. Fakt nechapem, cim chceli tvorcovia zaujat. Od polky som sa sialene nudil, z Furyho spravili totalneho trtka a story ani nejdem komentovat. A filmarsky tiez peklicko. 90s atmosfera sa nevyraba tak, ze sa (velmi nevhodne) pouzije Nirvana alebo No doubt. Uz davno ma nic tak nestvalo a neprial som si nech to skonci. Po druhych Strazcoch najhorsie MCU. Udalost z toho mohla byt tak 15 filmov dozadu. 4/10 ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Celkem nemám povědomost o ženách - superhrdinkách a tak jsem si tuhle svou první užil. Brie Larson je emancipovaná, drzá, skvělá a také dělá chyby. Metá blesky a je dost žádoucí. No a taky jde o boj mezi dvěma národy, který není na první pohled takový, jak se zdá. S mírou dávkované devadesátky a skvělý SL Jackson, já jsem spokojen. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Fury by kupoval Whiskas. Teda ne jako špión za Studené války v Bělehradě, to by bylo podezřelé.. Brie Larson je sympatické stvoření i v tom kostýmu zlatohlávka, ale až v poslední třetině to začne být alespoň trochu atraktivní i pro ty, co si myslí, že Stan Lee je otec Bruce Leeho. Produkt marvelovské pásové výroby, který ani moc nezakrývá, že jeho maximální ambicí je vyplnit těch pár týdnů čekání před velkým finále.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, titul nejdebilnejsiho MCU filmu to neziskava, precejen Homecoming je jeste vyssi liga (cti sracka), ale i tak to je o uroven niz nez Obcanska valka, Ant-Man a Wasp nebo Black Panther, kterejm jsem dal 3*, takze tady je to tak na 2,5*. V tomhle filmu totiz skoro nic nefunguje. Mozna kdyby to byl pilot k serialu, tak dejme tomu, ale na dve hodiny tady latky fakt neni, prislo mi to jako takova rychlospichnutina, jen aby se stihla predstavit dalsi postava dulezita pro Endgame. Brie Larson a Samuel jsou sice super sympataci, jejich dialogy jsou to nejzabavnejsi na celym filmu a sami dva tak vicemene tahnou film. Nic jinyho tu bohuzel uz moc nezbejva. Cely to vypada jak nic moc mix mezi Strazcema Galaxie nebo Green Lantern, ale zabavnosti ani jednoho to zdaleka nedosahuje. Akce je sice docela fajn a triky ocekavane v pohode, ale neni tu ani jedna zapamatovani hodna scena nebo nic, co by nebylo videt uz v jinym komiksovym filmu a nutno rict ze i v daleko lepsim provedeni. Navic, i kdyz nehrozi nuda, film se docela tahne, tady bych rek, ze je na vine naprosto nevyrazna hudba a silenej, neprehlednej strih. Celkove pro me naprosto zbytecnej film a popravde, kdybych nechtel mit komplet nakoukano pred Endgame, asi ho s klidnym srdcem budu ignorovat. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejslabší Marvelovka, kde každý záběr trvá o pár zlomků vteřiny déle, než měl, chybí tomu jakákoliv šťáva a vše je průhledné jak nic. Hrdina bez konfliktu s nadstřelenými schopnostmi - může být něco míň zajímavého? Líbila se mi tečka "nemusím ti nic dokazovat", to bylo osvěžující. A že jsem osvěžit potřeboval. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (89)

  • Tvůrci původně zamýšleli potitulkovou scénu, ve které by Yon-Rogg (Jude Law) přistál na planetě Sakaar, poblíž kosmické brány Ďáblova řiť. Scéna by tak odkazovala na film Thor: Ragnarok (2017). (Andrew78)
  • Písnička, která hraje ve 38. minutě, je „Only Happy When It Rains“ od Garbage. V 57. minutě hraje „You Gotta Be“ od Des'ree. V 87. minutě hraje „Come As You Are“ od Nirvany. V 94. minutě hraje „Just A Girl“ od No Doubt. (Duoscop)
  • Pri natáčaní pomáhala svojimi radami dvojica pilotov U.S. Air Force. Jeden z nich, major Stephen "Cajun" Del Bagno, zomrel 4. apríla 2018 pri tréningovej misii letky Thunderbirds v Nevade. Stalo sa tak len týždeň po tom, čo s hercami a tvorcami konzultoval ohľadom filmu. Brie Larson (Captain Marvel) dala vyrobiť odznaky s jeho podobizňou a rozdala ich členom štábu. Film je venovaný jeho pamiatke. (megajalec)

Související novinky

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Barbie má miliardu

Barbie má miliardu

07.08.2023

Ačkoliv Margot Robbie studiu Warner Bros., když pro projekt sháněla financování, slíbila, že Barbie může vydělat miliardu, sama tomu příliš nevěřila. Měla ale pravdu. Komedie na motivy ikonické… (více)

Reklama

Reklama