Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kruté bolestné lásky jedné slovenské plavovlásky. Osmnáctiletá Martina, která si říká Shakira, po dosažení plnoletosti opustí dětský domov, v němž vyrostla. S obálkou peněz, taškou osobních věcí a s hlavou plnou naivních představ vyrazí ze zapadlého východoslovenského regionu do Prahy za svým klukem Romanem, který z „děcáku" odešel před nějakou dobou. V české metropoli se však ukáže, že Roman se potuluje s partou mladých zlodějů, bezdomovců a narkomanů. A za peníze na dávku je schopen čehokoliv. I prodat půvabnou blonďatou Shakiru obchodníkům s bílým masem... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tvrdé, kruté a nepríjemné. Smutná ukážka toho jak asi končí mnoho mladých dievčat potom, čo musia odísť z decáku. Tešil som sa hlavne na Dominiku. Predviedla skvelý výkon a prekvapivo sa ukázala aj naplno odhalená a o to horšie bolo sledovať ju práve v takýchto scénach. Drsné. Rozhodne sa to oplatí vidieť, ale znova si to už nikdy nepustím. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Drsny film o mladej holke, ktora spoznava realny svet na vlastnej kozi. Vyrastala v domove, realny svet -si mysli, ze pozna - z telky a serialov, po 18 -ke sa musi starat sama o seba. Dominika Moravkova-Zelenikova /Spina 2017/ mi bola sympaticka, hrala to dobre, ale holt, 1 holka film neutiahne. Hlavne jed ma pri sebe planych hercov ako je ten retard Igonda /sakra, ale ho nemam rad/, nudne tempo a vyslovene absurdny, do prazdna ustreleny zaver. Velka skoda, fakt tie 2/3 zo zaciatku ma namlsali a myslel som, ze dam aj 4 spunty, takto to ale ...sak viete co a nechcem byt vulgarny. 60 % ()

Reklama

caramell 

všechny recenze uživatele

Hrozně zvláštní film. Na jednu stranu se snaží upozorňovat na problém dětí z dětského domova, na druhou stranu tam je "výchovný závěr" - buďte prostitutky, je to dobrý život. Na jednu stranu tam jsou drsné scény, kterými chtěli autoři dokreslit zoufalost situace, na druhou stranu tam jsou pro mě naprosto nepochopitelně ARTové scény typu - něco černého stékajícího po zdi, zpomalené rozmazané záběry, které jakoby do té dané situace vůbec nepatřily a odvádí vaši pozornost úplně jinam. Nepochybně autoři chtěli snímkem vyvolat polemiku o daném tématu, ale myslím, že se příliš zaměřili na ty drsnosti a nechutnosti, což spolu s těmi nějakými pokusy o autorskou invenci působí neuvěřitelně samoúčelně. Měl jsem pocit, že v tom filmu ani nemusely být a film by měl úplně stejný dopad na diváka. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Drsný a surový film o mladé naivní dívce z děcáku, s kterou se osud nepáral, ale i přes nepřízen osudu se snaží jít dál. Poslední půl hodina je drsné okénko do sexuálního otroctví a drog, které se s tím vůbec nepáře. Konec je poněkud sterilní a nejspíše mi unikla hlavní pointa či sdělení. Na druhou stranu ocenuji realnost snímku. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Je to síla, filmařský nedostatky tu považuju za podružný a cenim ten formát. Je dobře, že to pořádně řeže do živýho. Hlavně tou scénou "kariéra na privátu", kterou autoři neodbyli jedním ze 147 způsobů na téma "to si divák domyslí". Občas je dobrý si nic nedomýšlet a ukázat vše v plný nahotě (ehm). Jak řikam, síla. (85%) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (6)

  • Scény z erotického nočného klubu sa natáčali v pražskom podniku Darling Cabaret. (Johnny.ARN)
  • Skladba, která ve filmu zazní opakovaně, např. ve scéně, kdy je hlavní hrdinka znásilněna, je píseň Lucie Bílé z muzikálu „Drákula“ „Jsi můj pán“. (majky19)
  • V bývalém Československu vznikla dříve stejnojmenná televizní hra Pírko (1973). (M.B)

Reklama

Reklama