Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (75)

Ivo odpad!

všechny recenze uživatele

Movitý produkční tým Vsevoloda Kokotoviče vyhověl opakovaným žádostem o urgentní kapesné ze strany Arnieho a Jackieho, ovšem pouze za podmínky že ze sebe veřejně udělají totální debily (což se jim nadmíru úspěšně podařilo) a přijdou na chvíli zapózovat v dementně barvotiskové megas*ačce za účasti naklonovaných Ivánků, Nastěnek, Čurilů i členů čínského všelidového divadla, které též velkoryse zapůjčilo téměř 100 000 vkusných kostýmů. Při psaní scénáře pravděpodobně asistovali i netopýři z Wuchanu, neboť už tak od páté minuty se film dá v zájmu zachování zbytků duševního zdraví sledovat pouze s tlustými dezinfekčními rouškami na očích i uších. Poté vše až do konce vesele plyne jako sladký a bublající průjem z vývodů všech zúčastněných a voňavě se roztéká na všechny strany po displeji a klávesnici notebooku. Bohaté zásoby dezinfekce se teď konečně hodily ... Mouku a těstoviny využijeme jindy ... ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak som si tento Rusko-Čínsky maglajz pustil v CZ dabingu, ale fakt neviem komu je určený. Ja to ale nie som. Už holt nemám 5 rokov. Pripomínalo mi to všetky tie otrasné české rozprávky z ktorých nedokážem dopozerať ani trailer. Mizerné triky, preplácaný príbeh, ktorý nedáva poriadny zmysel. V tom filme je všetko a zároveň nič poriadne. Pustil som si to len kvôli dvojke dôchodcov, ktorí sú už dávno za zenitom, čo znova dokázali aj v tomto filme. Trápny Arnie a ešte trápnejší Jackie. Ich bitka a vtipy behom nej boli doslova bolestivým zážitkom. Keď sa náhodou v nejakom filme stretnú tretíkrát, tak už nemajú kam hlbšie klesnúť. Radšej už nič viac nenapíšem, lebo by som aj tak len skritizoval každú zložku filmu. Proste čistý odpad. 0/10. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má všechno. Čínskou princeznu, ruského cara, anglickou šlechtu, Arnolda Schwarzeneggera, Jackieho Chana, létajícího mončičáka, hi-tech armádu, draka a dokonce i první díl, fikaně schovaný pod názvem Zakázaná říše. Zápletka smotala co mohla, a podle toho to taky vypadá. Nic nedává smysl, a nad dějem je lepší nepřemýšlet. Efekty ovšem nevypadají úplně zle, choreografie soubojů nevzbuzuje smích ani zoufalství, a obě stárnoucí hvězdy mají dost velké role, aby to nebyla jen větší camea. Dojem tedy není vyloženě mizerný, ale o průměru žánru si může tahle fantasy nechat jen zdát. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Z úcty k Arnoldovi a Jackiemu nedám odpad i když tahle hovadina by si ho bezesporu zasloužila. Chlapi si asi odskočili za lehkým výdělkem a Arnie v tý paruce vypadá příšerně. Pravda je, že jejich souboj spojený s vtipným špičkováním je to jediné co tu má nějakou objektivní kvalitu. Film jako takový je totálně nesourodý blábol navíc na mě působí dojmem jak kdyby byl kompletně digitální a vůbec se netočil v reálných lokacích. Takže sorry nechal jsem se na to nalákat, ale dostal jsem těžce po hubě a nakonec to půl hodiny před koncem vypnul.15% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ani jednotka nebola bohvie čo, ale na dvojku kvôli menám Arnieho a Jackieho som sa tešil. A myslím si, že nie iba ja, preto je hodnotenie také aké je. Keď sú mena takých hercov vypísané medzi prvými, tak v tomto fantasy pokračovaní kartografa asi budu mať veľkú rolu. Opak je pravdou. Jackie a Arnie tu majú dokopy asi tak 10 - 15 minút a to je tak všetko. Veľkým plusom je, že ich pár minút je tu najlepších s celého filmu a dokonca si tu strihnú proti sebe jeden slušne natočení fight. Čo sa týka zvyšku, tak zvyšný herci ako Rutger Hauer a Charles Dance tu majú minimálnu roličku. Aj keď hlavnú rolu hraje znova Jason Flemyng aj ten tu ma ubraný priestor a delí si ho s čínskymi záporakmi a čínskou princeznou, ktorá chce svoje kráľovstvo späť. Aj keď je dvojka znova pekne farebná a tučná výpravou aj kostýmami, efekty sú znova slabé a celkovo je to taký mišung niekoľkých postav a znova ako v jednotke aj tu chýba lepšia postava, ktorá by film potiahla. Príbeh je ale celkom fajn. Aj keď Stěpčenko nieje dobrý scenárista a veľa vecí sa tu rieši za pochodu alebo len v skratke celkom dobre do plynie. A áno, nie je to ani také temné ako jednotka, nestraší sa tu a nie sú to ani príšery, no to čínske kung fu, akcie a hlavne Jackie a Arnie ma celkom bavili. 60% - 3* ()

Galerie (162)

Zajímavosti (5)

  • Akční režii na filmu dělal He Jun. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno