Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Serge Buren (Jean Reno) je legendární polda, noční můra všech kriminálníků. On a jeho policejní tým mladých kolegů vyznávají trochu nevšední vyšetřovací postupy. Mezi jejich osvědčené a oblíbené metody patří přepadovky a výslechy zadržených s použitím baseballových pálek. S oblibou ignorují pravidla v průběhu velkolepých zatčení. Jejich práce je více než efektivní a výsledky jsou brilantní. Jenže jejich nadřízení začínají mít dojem, že kovbojové nemají u policie co dělat a jako supi čekají na jakoukoli chybu. Na pařížské scéně se objevuje gang lupičů, kteří neuvěřitelnou rychlostí vykrádají banky a klenotnictví. Bohužel jsou po zuby ozbrojeni automatickými zbraněmi a na jejich konto během loupeží přibývá brutálních vražd. Buren a jeho jednotka musejí použít veškerou vynalézavost a všechny své metody, aby se pokusili šílené zločince zastavit... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (199)

claudel 

všechny recenze uživatele

Neustále se opakuji, že Francouzi umí natočit všechny žánry. V některých jsou excelentní a nepřekonatelní. Drsné krimi patří mezi ně. Starý dobrý Jean Reno posílá vzkaz, že ještě nepatří do starého železa a stejně jako zvládá likvidovat zločince, stíhá balit mladší sexy kolegyně. Herecký ansámbl mi celkově sedl. Stopáž kratší a vůbec jsem se nenudil. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Žánrově nevyjasněná fraška působící spíš parodicky, zejména díky velmi nepovedeným dialogům a akčním scénám. Reno pak, jako vetchý stařík s pytlema pod očima a shrbenou ťapající figurou tomu velmi ubírá a dodává celému filmu punc falše a grotesky. Příběhově to je klišé, je to, jako Bčko s hvězdou za kačku, která tomu má pomoct zvednout se ze dna, ale opak je pravdou. Ztráta času! ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak do půlky jsem si myslel, že už jsem tenhle film viděl. Po skončení jsem pátral co to tenkrát bylo a hle hodně hodně podobné anglickému The Sweeney. Každopádně tohle se mi líbilo víc, ale není to na víc jak 3*. Akce taková 100x omletá a příběhově právě přes kopírak anglické verze. No a teď jsou na řadě amíci ? ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

len slabý priemer, a pritom to zacina dobre, policajti maju nekompromisne metody pri potierani zla .....len skoda ze sa to v strede jaxi skruca do prrazdna ... potom aj ta akcia ako nic moc, dialogy slabe ...... ako celok funguje len biedne. Pravom patri do priemeru, pri castejsich projekciach az do podpriemeru : 66 % ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Neskutečná slabota. Pouze dvě akční scény stojí za vidění v 90 minutové stopáži. To je hodně slabé na filmeček s Jeanem Renem. Místy vyloženě hloupé a nedomyšlené, táhnoucí herci, kteří jsou nám u prdele a u kterých nevidíme ani jejich osud ve filmu. Člen týmu, zřejmě důležitá postava, byl postřelen a vyznal lásku kolegyni ale jestli to přežil nebo kolegyni oprcal, to už se nedozvíme. Čistě jeden BadGuy si dá bůh ví proč souboj s BadAss policistou. Fuck this shit! Dvě hvězdy a už nikdy více! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Zásahová jednotka má na zádech nápis GIPN, což znamená Groupes d´intervention de la Police Nationale. Jedná se o regionální zásahovou jednotku. První GIPN byla založena v roce 1972 v Marseille a to po atentátu na Olympijských hrách v Mnichově 1972. (JohnSmith)
  • Alternatívnym názvom snímky je aj názov The Squad. (MikaelSVK)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo vo francúzskej metropole Paríž. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama