Reklama

Reklama

Mike i Dave sháněj holku

  • Česko Mike i Dave shánějí holku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film byl natočen podle skutečných událostí. Nečekejte ale žádné soudní drama, osudy válečných hrdinů nebo, nedej bože, životopisný film nějakého politika či excentrického umělce. V tomto případě se jedná o katastrofickou komedii, protože vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), kteří byli vždy skálopevně přesvědčení o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať už se jedná o svatby, narozeninové oslavy, pohřby apod. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to rozhodně viděli jinak. Hlavně proto, že příspěvek obou bratrů ke společné zábavě většinou, vlastně vždycky, končil nějakou naprostou katastrofou: rozsáhlým požárem, těžkými zraněními, infarkty, demolicí slavnostní tabule apod. A tak když jejich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovat svatbu na Havaji, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Make i Dave proto začnou přes internet shánět holky, které by je doprovodily na havajskou svatbu jejich sestry. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce a tak se jejich nabídka rychle rozšíří. Mladí flamendři tajně doufají, že si vyberou dvě slušné dívky a sami si pak užijí divoké dovolené. Ale tvrdě se přepočítali, ze slušných dívek se vyklube nekontrolovatelné dívčí duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), které jim nejen vytře zrak, ale dokonce je předčí i ve flámování a katastrofách všeho druhu. (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (183)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V zásade je to vo svojej dementnosti okej. Dokonca som zvažoval aj tretiu hviezdu. Aubrey Plaza ma niečim strašne berie. Ale v zásade je to taký ten teen film, kde je hodnotovosť a dobrý vkus takmer stratený v nánosoch dementného a ukecaného fekálneho humoru. Kedysi som takéto veci mal rád. Teraz si už k nim nedokážem nájsť cestu. Ale masér v podaní Kumaila Nanjianiho je perfektný. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Devine a Efron ako bratské duo majú v ďalšej bláznivej americkej komédií za úlohu, nájsť si doprovod na sestrinu svadbu za účelom, aby ju zas neposrali ako všetky rodinné oslavy. Čo sa im samozrejme aj napriek tomu dokonalo podarí a je to celkom dobrá zábava. Dosť dobre som sa pobavil ale nešlo o komédiu, ktorá vytrhne zo sedačky. Aj pri hercoch je to ako na hojdačke, jeden vás udiví svojím výkonom druhý zas sklame. Vata strieda super vtipné pasáže čo tento film v mojich očiach radí medzi priemerné. Škoda ak by sa udržala konštantná vlna humoru bolo by to päť hviezd jak vyšitých ale takto je to iba priemer. 51% ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle vypadalo zajímavě a tak jsem se docela těšil, až se k tomu někde dostanu. A musím říct, že nejsem zklamaný. Bohužel ani nadšený - comedy gold se nekoná, tahle parta jede komediální klasiku, jejíž variaci vidíme v kde jaké komedii a příběh je šablona více jak tucetkrát jetá. Ale primární záměr - odpočinková zábava - to splní. A to bez výrazného použití násilí na dobrý vkus diváka. Za mě velké splachovací OK. ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Efron, napriek svojej "minulosti" má v poslednej dobe celkom vtipný repertoár filmov, a postavy "jebov" mu idú. Výborne mu sekundoval aj jeho potrhlý braček. Na potrebné vyváženie demencie v podobe dvoch dám pokojne stačili Kendrick/Plaza, a ja som mal počas filmu ozaj pár úškrnov a výbuchov smiechu. Presne toto som od filmu očakával. Nebudem tu vypisovať nič o hĺbke filmu, deji, prehrávaní takmer celého castingu, klišé a podobne, na to sú tu iní "analytici". Ako som vravel, film som si pustil za účelom vypnúť a zabaviť sa, a to film splnil. 3a pol*** a 61,013% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $33miliónovTržby USA $46,009,673Tržby Celosvetovo $77,043,947Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,239,831Tržby za predaj DVD v USA $3,528,289║ na jedno kopyto tieto komédie ako že komédie /20%/ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu se objeví scéna se striptýzem poté, co si obě hrdinky v podání Anny Kendrick a Aubrey Plazy vezmou tabletu extázi. Zatímco Plaza neměla se striptýzem problém, Anna Kendrick si přizvala zástup. Zadek v uvedené scéně tedy patří úplně jiné ženě. (Duoscop)
  • Ve scéně kdy se Alice (Anna Kendrick) vrhne na Dava (Zac Efron) na stole, jde vidět v jednom záběru, že má na nohou žabky, i když předtím žádné boty neměla. (moznazitra)
  • Herec Adam Devine (Mike Stangle) dostal otravu z jídla během natáčení. (kellne)

Reklama

Reklama