Reklama

Reklama

Nemocnice Chicago Med

(seriál)
TV spot
USA, (2015–2024), 123 h 59 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Rachel DiPillo, Colin Donnell, Brian Tee, Marlyne Barrett, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt, Laurie Holden (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(176)

Při slavnostním zahájení provozu nové nemocniční pohotovosti dojde k velkému železničnímu neštěstí a jeho následky dají všem postavám seriálu příležitost, aby divákům ukázaly, co v nich je. Ve vykolejeném vlaku cestuje i doktor Connor Rhodes (Colin Donnell), který má nově pracovat právě na již zmíněné pohotovosti, a tak se okamžitě pouští do zachraňování raněných. Své kvality nečekaně předvede i studentka medicíny Sarah Reeseová (Rachel DiPillo), jež zabrání smrti malé holčičky, které se zastavilo srdíčko. Doktor Will Halstead (Nick Gehlfuss) se také má co otáčet a navíc mu hodně leze na nervy „ten nový“ Rhodes, který má na léčbu pacientů zcela odlišné názory. Na lékaře i personál nemocnice se následně v každé epizodě valí další a další zdravotní i soukromé problémy (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele kleopatra k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2015) (S01) 

Jako ne, že by to bylo něco objevnýho, co jsme neviděli už mockrát, ale lékařský prostředí bude přitahovat vždycky. Tu a tam se objeví postavičky z Chicago Fire, což taky neni použitý poprvé (míchání postav z více seriálů). Diagnozy se snaží být šokantní, nemoc má vždy super načasování, takže propuká ve správnou dobu a zájem personálu neuvěřitelnej a z oblasti sci-fi, nicméně třešničkou na dortu je Oliver Platt, neskutečně tu vyčnívá jak jeho postava, tak i herecký schopnosti. ()

Série 2 (2016) (S02) 

Druhá série Chicago Med zvedá od půlky lať nebo už jsem tak přimkla, kdo ví, každopádně co člen personálu, to brilantně rozpracovaná dějová linie a zase se mísíme s Chicago Fire a tu a tam i s policií Chicago a všichni znají jen jeden bar - Molly´s. Pod akční složkou bublají povědomé lidské věci a to je občas i dojemné, protože se tam člověk prostě chca nechca vidí. Herecky stále vede Oliver Platt v roli psychiatra Charlese. Je tak dobrý, že bych ho objala a dala bych mu pusu. ()

Série 3 (2017) (S03) 

Třetí sérií se jako červená nit line konflikt doktorky Reesový a jejího psychopatího otce, kterej je na první pohled šarmantní profesor, kterýho studenti žerou. Dr. Charles v kulervoucím podání Olivera Platta se jí snaží chránit, zároveň ale nesmí zradit jeho důvěru, páč magor je jeho klient. Tenkej led a balans nad propastí v jednom a najít zlatou střední cestu, jak jejich vztah - Reesový a Charlese - neohrozit, velmi těžký. Taky jsem si všimla, že výborná je ředitelka nemocnice, na tu herku si musim posvítit. ()

Série 6 (2020) (S06) 

S nástupem Stevena Webera se otřásá pomyslný trůn pod Oliverem Plattem. Jistě, je to jen seriál z lékařského prostředí, kde se dějí nadpřirozené věci. No řekněte, co je normálního na tom, že jde doktorovi o to, aby pacient odešel s nadějí ba dokonce měl našlápnuto k uzdravení? Nic. Nemoci se točí více méně dokola, postupy léčby jsou čím dál absurdnější, taky se objevují noví synové a dcery, je třeba čerstvého masa a tudíž vedlejších zápletek, ale pořád mě to baví. A jak řikám: Steven Weber řeže sklo. Nevím, jestli bych se jeho zapálenému psychotikovi chtěla dostat pod ruku, to možná radši ať doktora dál nebavim. ()

Reklama

Reklama