Reklama

Reklama

Co dům dal

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Účinkují:

Karel Zima, Jarmil Škvrna

Obsahy(1)

Nejzábavnější kulinářská show v Česku! Šoumeni Karel Zima a Jarmil Škvrna vaří z toho, co dům dal.
Máte doma prostřeno? A k tomu prázdnou ledničku a žádný nápad, co uvařit k večeři? Pozvěte si domů tým Televize Barrandov a oni vám uvaří. A nejen to! Ještě se budete královsky bavit! Znáte to všichni, sedíte doma na gauči u televize a koukáte na pořad, kde někdo něco vaří. A najednou zjišťujete, že to, z čeho luxusní pokrm vzniká, doma zkrátka nemáte. A přitom si můžete přichystat báječnou hostinu i z toho mála, co váš dům dal. Spolu se šoumeny Karlem Zimou a Jarmilem Škvrnou vám ukážeme jak! (TV Barrandov)

(více)

Recenze (7)

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

"Nejzábavnější kulinářská show v Česku! "????? Tak to určitě není. Nápad zajímavý, to beru...navštívit domácnost a uvařit oběd dle možností,super ALE co mi vadí je kritika a pomluvy od rádoby kuchařů, obsah ledničky, spížky a kvality nádobí, příborů,apod. Vždyť o tom ten pořad je, uvařit dle poloprázdné ledničky aneb "Co dům dal"!!!! ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Barrandov by se měl již konečně chytit za prdel a hodit za plot (jasně, až za ten třetí, čéče, jo, ten s ostnatým drátem), ale především by se měl zamyslet nad tím, zda by nebylo lépe, lepší, nejlepší, vzdát se své (jakékoliv) autorské tvorby a nevrátit se zpět k Plechovým kavalériím a jiným, byť neoplechovaným, kundovninám pro soudruhy, ti tu ještě nějací zůstali a koneckonců se jim takové príma chuťovky dají s jistou dávkou škodolibosti přát. Neuvěřitelné. ()

Reklama

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Vystihl jsem ten pravý díl: věštec, který je schopný jenom míchat karty a jeho něco, co stojí pořád u plotny a vaří hnusy. A protože neumí vařit ani jeden, tak si pozvali domů pár kuchařů. Jeden z nich nikdy nestál u plotny! To je malér! Takže máme zase hnusnou večeři a věštec hlady sní svoje karty. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Co dům dal a co především divákovi za těch čtyřicet minut, co reality pořad trvá, dal i vzal. V prvé řadě mu nedal zábavu. Já ji tam hledal, ale nenašel. Pánové Škvrna a Zima nejsou až takovými šoumeny, jak je proklamováno. Mě jejich nijaký projev až nudil. Divákům dal, že se vaří, tak říkajíc, za pět prstů. Hlavní vtip je totiž v tom, že se nepodnikají žádné nákupy a vaří se jen z dostupných surovin, které se v danou chvíli nacházejí v bytě, do kterého se jde vařit. Režisér Zbyněk Fiala dává dvojce kuchtíků prostor, ale u vaření nemůže být ta pravá zábava. A tak to podle toho vypadá. Veselo asi je, ale že bych se válel smíchy a tekly mně slzy proudem jak broukům ve Včelce Máje, to zase ne. Spíše se mně chce brečet nad tím, co zase před diváky vrhla tv Barrandov. Něco se uklohní, sežrat se to pravděpodobně dá, ale kdybych to měl denně sledovat, tak hrozí, že mě začne sexuálně obtěžovat Jirka Babica a bude mě nutit, abych ochutnal jím vlastnoručně upečený dort, ve kterém máchal svůj pyj, když ho nenarval do mě. Oni ti kuchaři jsou veselá kopa, když se to tak vezme. Jsou to doslova klauni v zástěře. Jenže do toho krájení, míchání, smažení a syčení se ta klauniáda nijak nepromítla tím správným směrem. Zdá se, že se nevařilo podle kvalitního receptu, ale z nějakého výstřižku z pohozeného časopisu v čekárně u doktora, který není nikým nijak extra prověřen. Než se jídlo uvaří a naservíruje, unudíte se tím čekáním, a možná dostanete i chuť. Jen stěží se však zasytíte touhle nedovařenou show, ze které na vás z kuchyně jukne jeden vykulenec a druhého budete znát patrně jen z reklamy na zemní plyn. A není těch kulinářských show už nějak moc?! Jedna zanikne a hned vznikne další. Tahle je na nejlepší cestě, aby byla přiklopena pokličkou. A jelikož se připálila nudou, je nejlepší ji vyhodit i s hrncem do nejbližší popelnice. Úplně bezcenná show. O to bezcennější, že si nenašla k divákům cestu, co do sledovanosti. Jak vidno, moc hodnocení zde nemá. 0% ()

sedlis odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem jiz jednou psal, v teto zemi vari kazdej, kdo ma do prdele diru..Ani tak mi nevadili ty dva kluci, ostatne tv barrandov je plna beckovych nebo vycpelych tvari v kazdym druhym poradu.Vadi mi nudny a trapny format poradu. Chlapci delaji prekvapene, co je v lednici a z toho pak 'originalne' vari opravdove lahudky (co jsem videl tak jatra na cibulce s hranolkama, gurmansky zazitek jak svine...)..no hruza, podobne jako Halina Obrovska, Katerina domaci jitrnice a dementni Pohlreich na konkurencnich tv..dnes doplnuji komentar, jelikoz jsem prepinal tv a narazil na dalsi dil a kulinarsky vytvor.Dnes to byly knedliky s vajickem a burtgulas..jdu blejt. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama