Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu jde vidět značný pkles. Zatím co si první díl držel svoji kvalitu, tady to držela na pomyslné hranici trapnosti jen Choe, která svou roli vzala dobře, ale není to něco co by oslnilo, ale alespon někdo uměl film udržet. Toto pokračování nebylo nutné, ale alespon stravitelné. ( 22.8.16/MAC ) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Klasická dvojka, o něco slabší sranda a story na stejný brdo. Pár gagů debiláckýho humoru (jak to mám rád) zaboduje, Rogen-Efron baví, ale patosu bylo moc, rozhovory pipek jsem moc nedával a hlavně - slova "sexist" a toho č*ráckýho podtónu silných nezávislých žen ruku v ruce se současnou přeháněnou LGBT propagandou... tu bylo trochu příliš. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Ano nevím proč po zkušenostech z jedničky jsem se pustil do pokračování. Asi je to stejný případ, jako když hraju Dark Souls. Prostě se rád trýzním. Pravda je ale nejspíš mnohem fádnější. Netflix mi to vyhodil v nabídce a já dal play. K velkému překvapení je dvojka na tom o poznání lépe než jednička. Není tolik místy přepálená a vcelku mě místy i bavila. Chloë Grace Moretz nezklame nikdy a Efron už vlastně taky ne. Scéně v garáži jsem se dokonce zasmál. Takže v tomhle případě na mě dvojka funguje lépe než jednička. Přesto je to pro mě velmi podprůměrná komedie. (40 %) ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Až na pár vtipných momentů vcelku průměrná komedie, která nepřekvapí ničím novým, protože všechno už někde bylo. Na druhou stranu svižně odsýpá, má příjemné herecké obsazení a je dobře natočená. Občas ale působí až rodinnou podívanou, což si samozřejmě nerozumí s množstvím vulgarit, takže nevím, co si o tom myslet. Klidně to mohlo bejt ještě o něco "hustější". Seth Rogen dělá v podstatě všechen dobrej humor, ale sám to nemá šanci utáhnout. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Sousedi 2 je pokračování hitu z roku 2014. To vydělalo hrozně moc peněz (rozpočet 20 milionů, vydělek 270 milionů) a tak se musel Seth Rogen (kterého mám v oblibě) domyslet jak natočit pokračování. A vymyslel originální způsob místo bratrstva nasadit sesterstvo. Film je zábavná komedie při které je vtipných momentů mnoho. Celkové obsazení je v pohodě a nudit se rozhodně nebudete. Jediný problém je v tom že pokud jste alergičtí na slovo sexizmus tak budete při tomhle filmu trpět. Jinak je to ale v pohodě komedie u které by mi trojka nevadila (Divných sousedů je mnoho). ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)
  • Rose Byrne (Kelly), jejíž postava ve filmu čeká druhé dítě, byla těhotná i ve skutečnosti. (Stanislaus)

Reklama

Reklama