Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jak první díl, ale je vidět, že si to herci užili. Bavilo mě, jak to rezignuje na jakoukoliv logiku. Sousedi si tam neustále vzájemně lezou do baráků, nebo se s vážnejma ksichtama snažej dostat ze zamčený garáže pomocí airbagu. Chloe Moretz je opravdu vtipná a Zac Efron je tady fakt sympaťák. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Podstatně více snesitelnější než jednička. Jako party film s podnapilými kámoši ideální, samostatně už poněkud horší. Ovšem ačkoliv valná většina vtipů je opět prvoplánová a toho nejjednoduššího zrna, někdy se přecijen povedlo Rogenovi a spol trefit. Jo a Rose Byrne v téhle roli i nadále nesnášim...6/10 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přes pár solidních fórků, úrovně Jedničky nedosahuje. Máme zde samozřejmě ještě více postav než minule, ale holky prostě takovej bugr jako chlapi nedělají. Navíc mě tohle pokračování přišlo spíše vychtěné, nesedlo mě že z postavy Dave Franca udělali homosexuála. Chtělo to podstatně více scén pro duo Seth/Zac. 50% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ještě šílenější, zhulenější, ožralejší a nebezpečnější je tahle parta holek je než Delta Psí. Podobná věc tu už byla s 22 Jump Street, kdy dvojka prostě těžce válcuje jedničku. Navíc tvůrcům se tady povedlo rozehrát tři dějové line, a ve všech třech případech, ani jedna strana nepůsobí jako ta špatná, takže divák tak nějak fandí všem. Jo a Chloë byla naprosto vynikající, tyhle role zlobivých holek, ji prostě sednou. Musím začít víc koukat na její filmy. Rogen zkouší rapovat a vytáhne to svoje nářadí......né nemyslím přirození, myslím to že je žid, to bylo výborný. Tenhle film je ideální na léto, vypnout mozek a užívat si film,. Pokuď od tohohle filmu očekáváte Turinského koně a nebo přemítaní nad životem, tak tady to fakt nenajdete, ironie že někteří diváci to asi fakt čekali. Takže bomba komedie. ()

Kaceris 

všechny recenze uživatele

Veľke sklamanie. Nečakal som síce od tohoto filmu nič prevratné ale prvá časť aspoň ponúkla viac svetlých momentov a dalo sa na to pozrieť. Tu som to mal chuť vypnúť v polke filmu, pretože prvá polka bola v podstate absolutne o ničom. Potom keď to vyzeralo že už sa to aspoň trochu rozbehne tak zas sa to niekde zastavilo. A o tom ako moc to je feministické sa ani nevyjadrujem, áno je to síce o sesterstve či o čom, ale všetko to ukazovalo len na to ako moc sú žený utlačované. Potom postava čo hral Dave Franco (Netuším práve teraz ako sa volá) bola zrazu homosexuál. No dávam tomu 2 hviezdy, a to fakt len vďaka pár svetlým momentom. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)

Reklama

Reklama