Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co umí rodiče nejlíp? Zabránit mladým, aby se bavili.. Stoller vyluhoval, co se dalo, včetně patálií kolem airbagové trampolíny a vzniknuvší situace sousedské guerillové války usadil na sinusoidu humoru. Krádež trávy při Beastie Boys, razie černých poldů či Garage Break drží křivku nahoře, dildo logranda a tampónový útok ji zase tlačí dolů, kolem nuly se pohybuje Rogen. I když je to nesmyslná hovadina, nutno ocenit, že oproti jedničce přinesl ten emancipační tón jistou dávku vyspělosti. P.S.: V poslední době mi připadá, že se Efron svléká ve svých filmech víc než Will Ferrell. Sice se snaží absenci kočkodaní srsti na trupu nahradit vyrýsovaným svalstvem, ale v tomhle kalokagathia duelu to má marné.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude špatné a ono to nakonec také bylo. Jsou zde vtipy, které jsou zábavné, ale celý děj je tak nějak strašně banální a navíc máte celou dobu pocit, že to je vlastně to samé, co jste viděli v prvním filmu. Opakované, akorát, že se hraje na to, že jste s postavami nějak srostli, ony se posunuly a vy jste zvědaví na to, jakým směrem to bylo. Nic převratného. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Jednoho nepřítele se zbavili a snaží se prodat svůj dům a rychle se přestěhovat od této etapy života pryč. Jenže nové sesterstvo je ještě horší než předchozí a tak sousedský boj začíná nanovo. Ze starých nepřátel se stávají kámoši do nepohody a tak finální bitva může započít. Bohužel Sousedi 2 nepřišli absolutně s ničím novým a tak koukáte na komedii u které se nezasmějete...prostě nudný trapas na 100 minutách filmu. 15% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Podstatně více snesitelnější než jednička. Jako party film s podnapilými kámoši ideální, samostatně už poněkud horší. Ovšem ačkoliv valná většina vtipů je opět prvoplánová a toho nejjednoduššího zrna, někdy se přecijen povedlo Rogenovi a spol trefit. Jo a Rose Byrne v téhle roli i nadále nesnášim...6/10 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování kazí reputaci dobrému prvnímu dílu. Zvládnul jsem v pohodě dokoukat do konce, vyloženě mě to nenudilo, v pohodě jsem to zkouknul, takže ode mě film dostane 3* (čtěte 2,5*), ale asi spíše vypíšu jen věci, které se mi nelíbili. Seth Rogen a Rose Byrne už nejsou vtipní, jako v prvním díle. Sesterstvo v čele s Chloe Grace Moretz se mi tam vůbec nehodilo do toho filmu. Z Davea Franca udělala homosexuála, za to palec dolů. Zac Efron měl tentokrát úplně špatně napsanou postavu, všechno co dělal, bylo trapné, divím se, že tohle vůbec podstupoval. No asi tedy chápete, že bych se raději obešel bez tohoto pokračování. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Rose Byrne (Kelly), jejíž postava ve filmu čeká druhé dítě, byla těhotná i ve skutečnosti. (Stanislaus)
  • Jeden z plakátů k filmu je parodií na plakát ke Captain America: Občanská válka (2016), který šel do kin téměř ve stejnou dobu, a ve kterém jsou rovněž dva týmy bojující navzájem proti sobě. (Stanislaus)

Reklama

Reklama