Reklama

Reklama

Kekkai sensen - & Beyond

(série)
Trailer 2

Epizody(12)

Obsahy(1)

Před třemi lety se nad New Yorkem otevřela trhlina mezi Zemí a Neznámem. Během jediné noci bylo město zničeno a znovu obnoveno a v neproniknutelné kopuli uvěznilo obyvatele New Yorku spolu se stvořeními z jiných dimenzí. New York byl překřtěn na Hellsalem's Lot - místo, kde se setkává nadpřirozeno a šílenství s běžným životem. Nadpřirozené bytosti, šílená stvoření a jiní další touží po tom zničit kopuli, která je zde vězní, a proniknout dál do světa lidí...
Kekkai sensen & Beyond je pokračováním anime série Kekkai sensen z roku 2015 a opět se zaměřuje na agenty z organizace Libra, kteří chrání město, jeho obyvatele i okolní svět před stále novými a nepředstavitelnými hrozbami. (Jeoffrey)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (4)

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jeblé jako první série, ne-li víc. Ten unikátní mix humoru a akce je prostě nepřekonatelný a zase se toho na obrazovce děje tolik, že člověk neví co vnímat dřív. Hlavně a především se ale přestalo hrát na super-vážný propojený příběh a místo toho dostávají prostor všechny zajímavé, nevyužité postavy z první řady (Chain!). Animace je opět skvostná, soundtrack skvělý, opening i ending pěkné. Ve výsledku o třídu lepší než první řada. 8,5/10 ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to stejně dobré jako první série, i když mě tam nějaký ten ucelenější příběh tentokrát spíš chyběl. Na druhou stranu i jako episodický seriál to díky fantasii a skvěle bláznivým postavám bez problému obstojí. Finále opět skvělé a při poslední bitvě, kdy to tam Klaus neskutečně zandá za skvělého audiovizuálního doprovodu jsem si říkal, že to bylo opět prostě super. 8/10 ()

Reklama

q66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice je to stále epizodické, ale kvalita už tolik nekolísá a drží si překvapivě solidně konzistentní úroveň; kromě toho druhá řada umí daleko lépe pracovat s charaktery, jejich vývojem a interakcemi (trochu překvapivě tu ta epizodičnost i občas napomáhá - sice by to normálně byl problém pro centrální dějovou linku, jenže tentokrát se seriál nesnaží předstírat, že nějakou má, takže je v mezích možností všechno OK - hlavně Klaus je sice furt nuda a omezení dané předchozí řadou se tu trochu projevují, ale celkově jde o nadprůměr). Režii už nemá na starost Rie Matsumoto; nový režisér sice nemá moc zkušeností a už to není tak efektní jako dřív, ale vynahrazuje si to řemeslnou poctivostí, takže z mé strany žádná ztráta bodů nebude. Grafický styl, animace a soundtrack jsou stále stejně stylové a tudíž ani tam nemám co vytknout. Takže nakonec jde opravdu o třídu lepší záležitost... 7+/10. ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria o niečo lepšia ako prvá. Bohužiaľ neprekusol som prílišnú epizódovosť aj keď anime je naozaj pozerateľné nenúti ta pozerať ďalší a ďalší diel, ale inak kvalitu musím uznať, že majú charaktery, príbeh animácia aj všetko ostatné. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama