Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film prostě musí být dobrý! A jeho záruka kvality je jasná - Freeman, Caine, Arkin, trojice talentovaných herců spojila své síly a vytvořili něco vtipného a dokonalého. Jedná se o takovou krásnou oddechovou komedii, u které nemusíte přemýšlet, zasmějete se a ještě ke všemu vás překvapí rozuzlení, které jste vůbec nečekali. Spousta vtipných hlášek a vedle skvělé mužské trojice i stále krásná Ann-Margret. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidieť, že ešte tri herecké legendy dokážu utiahnuť na svojich ramenách celovečerný film. Ale od tvorcu, ako je Braff, ktorého filmy mám naozaj úprimne rád, mi tento príde ako prehliadka zaužívaných klišé bez osobitosti. Čo v zásade zamrzí, lebo to hádže film do nevýrazných vôd, do ktorých asi nebudete vstupovať tak často, ako tvorcovia predpokladali. Je to fajn film. Ale na jedno pozretie. Nedostatkov je tam veľa a týkajú sa hlavne réžie a scenáru. Arkin rules! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle trojice prostě nemohla zklamat. To jsou všechno tak skvělí herci, navíc zde přispívají i další, kteří se zde objeví, že prostě musel vzniknout film, který bude diváka bavit, dojme ho, ale hlavně bude schopen se vžít do postav, do jejich chování. Stalo se a já si ze sledování odnáším příjemný zážitek. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Když jsem spatřil tolik skvělých herců a červené hodnocení, zajásal jsem. Konečně nějaká fajn komedie po dlouhé době. Avšak ouha. Místo třeskuté zábavy a bujarých vtípků jsem obdržel políček v podobě nudné a loudavé rádoby komedie, která rozhodně nebyla tím, co jsem toužil dostat. Zabřednutí do tak bahnitého průměrna dávám za vinu scénáristům, kteří patrně nevěděli, kdo bude v tomto kousku hrát, jinak by snad dokázali využít potenciál hereckého obsazení daleko líp. Běda mi, až budu příště bláhově věřit hodnocení většiny. 50% ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Z trailerů jsem čekal opravdovou nefalšovanou zábavu, kde bude každou minutu filmu znát spousta let (dohromady bezmála 200let) herectvý všech zmíněmých hlavních herců. Bohužel se tak nestalo. Scénárista ani režisér prostě nedokázal tuto devizu využít, takže se z filmu stal pouhý průměrný úsměvný snímek. Za mě 63% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Jedno z možných „únikových aut“ je Austin Mini Cooper. V těchto automobilech prchala zlodějská banda vedená Michaelem Cainem ve snímku Italian Job (1969). (D.Moore)
  • Reštauráciu, v ktorej sa pravidelne stretávajú traja hlavní aktéri filmu, sme mali možnosť vidieť už aj vo filme Mafiáni (1990). (Astonko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. března 2017 v SVA Theater v New Yorku. (BMW12)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama