Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

pan Spock odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem, jak tohle ohodnotit, nebo co si o tomhle kousku myslet. Že se mi líbit nebude, mi bylo jasné už z upoutávky, ale zvědavost je sviňa. A nakonec mě to došlo, co mi vadí na tomhle a vlastně i na většině seriálů z komerčních televizí. Když natočí seriál na vážné téma (typ atentát atd.), působí nereálně, trapně a komicky, když je to seriál ze života (typ ulice atd.), působí nereálně, trapně a komicky. No a u seriálu komediálního, s nulovými filmařskými ambicemi, kde by tyhle aspekty neměli brát za úplnou prohru, dostaneme takhle trapný, zoufale nudný paskvil. Popravdě řečeno netuším, jak moc retardovaný divák bych musel být, abych vydržel sledovat i další díly. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele

Kuchaře z lochu? Proč ne? Má to spád. Že bych se podělal z mladýho Prachaře, to fakt ne. Ale ve dvojici s Dolanským se dá. Liu je TOP! Jo, někdy bych si to dal znovu - něco u čeho se dá vypnout. Asi tady budu jedinej koho sere postava Babčákový, že? Polášek už navždy zůstane delegátem, Batěk se dal jen v Kuřeti pod pokličkou, kdy nebyl v roli. Gránskej nebude životní lumen - pokud člověk tvrdí, že v seriálové roli vychází ze svýho mládí, nebude v dospělosti nic moc. 1000x lepší (díky za to i kratší) než blbá Ordinace. Hoteliér to začíná masakrálně rozjíždět. Sem tam to připomíná mnou milovaný Comeback. Nosek se fakt nepoved, Políšenská ujde. ()

Reklama

husokachna odpad!

všechny recenze uživatele

Pilot působil na zdejší poměry jako koukatelnej průměr. Až na ústřely s trapným Vietnamcem a podobný pecky. Rychle to jde ale do kopru a nějak nechápu, o co tam jde. Celý to nějak nefunguje, všechno tam působí depresivně, utahaně, nesympaticky. Rozhodně to má do komedie daleko jako já do sexy boyse a nevím, proč by se na to měl člověk dívat. Recepty u titulků jsou už totální WTF...i když hovězí líčka bych si dal...ale určitě ne od Prachaře. PS: Takhle hvězdnej casting takhle vyplýtvat k ničemu ??? EDIT: Totální odpad! ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Takže si dáme recept na Ohnivé kuře: Nejdříve napíšeme scénář. Ze slaboduchých dialogů připravíme děj, který vložíme do restauračního prostředí, aby nebylo těch seriálů na vodě a v ordinacích přespříliš. Protože Češi mají rádi humor, přidáme pár upocených vtípků a výslednou kejdu vlejeme do úst nebohých herců, kteří se z důvodu potřeby dlouhodobého, pravidelného příjmu upsali k účinkování v této lapálii. Podáváme 2x týdně v hlavním vysílacím čase, protože nic lepšího na Primě natočit neumíme a protože si národ, který nejvíce důvěřuje Zemanovi a Babišovi, nic lepšího nezaslouží! ()

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Výborný marketingový tah aneb... vezmeme 2 věci, které v ČR lidi nejvíce sledují... vaření a seriály o ničem a tradá... ohnivý kuře je na světě. Proto se ani moc nedivím lepšímu hodnocení, který dokonce vytáhlo seriál z odpadu na "modráka". Ve skutečnosti ale nevidím jediný rozdíl oproti třeba ulici, nebo přístavu, nebo.... prostě úplná klasika ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Průměrná sledovanost seriálu byla 850 000 diváků. (TheSlezy)
  • Seriálová večerka a bistro, v němž pobývá Liu (Viet Anh Doan) a Hany, je ve skutečnosti takzvaný Kebab House. (TheSlezy)
  • Průměrně se natočilo 35 088 klapek. (TheSlezy)

Reklama

Reklama