Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt míří domů v naději, že tam Ciri bude v bezpečí, ale hrozby číhají na každém rohu – i na Kaer Morhenu. Klíč k Yennefeřinu osvobození se možná ukrývá v jejích snech. (Netflix)

Recenze (70)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálně nádherné, akorát temné a hudba skvěle pasuje k danému ději a vrcholným momentům celé epizody. Příběhově ovšem malinko prázdnější. Linka s Yennefer a Elfy mě moc nebrala. Nemám nic proti mytologickému tlachání, nicméně co je moc, je už příliš. Pakliže to nemá smysl, aby to dokázal pochytit i nečtenář, tak mi nezbývá než dát průměrné hodnocení. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Historicky první modrý díl Zaklínače, který dává předzvěst, že s letošní sezónou bude klasická fanouškovská netflixácká masa ještě více nespokojena, protože nezná ten komplexní svět kolem witcherů, elfů, démonů a dalších potvor. Já jsem si ale poněkud užil i druhou epizodu, Kim Bodnia je můj velký oblíbenec z Mostu a Vesemira si dává s přehledem. ()

Reklama

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

styri s odrenymi usami, lebo zaklinac. navsteva stareho dobreho kaer morhenu, ktory najma hraci zaklinaca 3 poznaju naspamat, potesila. eskel sklamal. jeho postava i jeho koniec. pribeh s leshenom mal vsak svoje specificke zaklinacske caro. linia yennefer mi nedavala zmysel a bola dramaticky nafuknuta. odklon od knih citit vyrazne uz teraz. hadam to tvorcovia prilis nedodrbu, trufam si tvrdit, ze sotva by sa niektory z ich scenaristov vytiahol na sapkowskeho. ()

0verseer odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znásilňovanie knižnej predlohy. Jedná vec sú prijateľné zmeny, veď konieckoncov, 99% filmov/seriálov natočených podľa kníh nie sú ich striktnou kópiou a tvorcovia si tu a tam niektoré udalosti upravia podľa seba... Ale zobrať postavu z knihy, vykresliť jej správanie ako totálny protipól toho, čo vytvoril jej pôvodný autor a potom ju ešte aj prvoplánovo zabiť?! To už je trochu moc. Poriadný pľuvanec do tváre autorovi a všetkým, ktorí knihy čítali... ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(spoiler) Ach ano, celý hrad Zaklínačů a s Eskelem bojuje Geralt nejdřív sám a pak je najde jen Vesemir (který si opět nikoho nevezme na pomoc). Ostatní asi stále hledají, kde je potvora, a ani vibrující přívěšky a hluk a otřesy jim nepomohou, jak je najít. To jsem opravdu puntičkář, nebo mě štvou základní nelogičnosti natolik, že si epizodu prostě neužiju tolik, jak bych mohl? Z respektu a krásy Kaer Morhen **** a 70%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Chýše bez dveří na baziliščí noze je založená na Ruském folklóru v podobě Baby Jagy, která žije v chaloupce na kuří noze. (NiWi)
  • Ve scéně, kde Vesemir (Kim Bodnia) věší medailonek, si lze povšimnout mnoha jeho verzí, mezi kterými je i ta, kterou známe z herní série. (Karlosik_4)
  • Když Ciri prochází zbrojnici na Kaer Morhen, je možné zahlédnout Geraltův stříbrný meč z třetího dílu herní série. (NiWi)

Reklama

Reklama