Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentce FBI je nabídnut milion, když pomůže zloději utéct z uneseného letadla. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak všichni tady na to napsali nejmíň slohový práce, takže stručně. Zábavný a zcela záměrně komediálně laděný béčko, který při nějakých 78 minutách čistýho času nenudí. Lundgren jako hlavní záporák zábavnej, Denise Richards jako akční hrdinka v pohodě a triky na podobnej typ filmu překvapivě podařený. Jasně je to levný, interiérový béčko, ale v tomhle žánru se dá pořídt i hůř. Navíc Denise Richards je v tomhle filmu lepší akční hrdina, než nevýraznej Randy Couture v Hijacked. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Denise Richards jako drsná policajtka, která je převelena, protože se nedrží příkazů, jako jediný, kdo může zachránit unesené letadlo? Proč ne, staly se už divnější věci. Dolph Lundgren jako záporák? No tak to určitě, jen je strašná škoda, že je tady tak moc upozaděn. Nic převratného, ale za mě to na průměr v akčním žánru stačilo. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Škoda začátek byl slibnej. Vypadalo to, že se jedná o ten typ podfinancovanýho béčka co bude aspoň záměrně stupidní a zábavný, ale platí to jenom pro první půlku. Nejvíc pobavil šaškující stevard a jeho nekompromisní likvidace. Pochopitelně o originalitě nemůže být ani řeč, pokud jste viděli pár filmů na téma únos letadla nebo snad rovnou úplně všechny (jako já) tak vás nemůže nic zaskočit. Klišé se vrší, akce je bohužel kurewsky málo, jak je u posledních podobných levných kousků zvykem a tak zůstává na pobavení jen ta brakovitost snímku, ale ten se bohužel v druhé půlce přepne do zbytečně vážné polohy a už to není ani zdaleka taková sranda.. Takže co tu stojí za zmínku? Mno Deniska je každopádně pořád šukézní. Dolph si tu určitě udělal slušnou bokovku natočenou za pár dní kterou si v záporné roli odseděl celou v pohodě za kniplem a dohromady tu má všehovšudy asi 15 minut a skončí neslavně. Efekty letadla kupodivu nejsou nejhorší a možná spolu s honoráři pro dvě hlavní hvězdy stáli nejvíc. Tak jako tak ve finále z toho je jenom další podprůměrný provařený direct to torrent kousek na který si za pár dní jen stěží vzpomenete.30% ()

AD P 

všechny recenze uživatele

Po druhom zhliadnutí to jednoducho musím stiahnuť na 1 hviezdu ( aj to len vďaka mojej slabosti pre D.Lundgrena ) inak to ozaj nestojí ani za ten odpad. Tá preplastikovaná Richards je tak umelá, že jej (ne)herectvo bije do očí a dobre že sa jej tvár nerozpadne priamo pred kamerou. S celkovým filmom by to bolo možno na tie 2hviezdy do momentu, keď začnú pasažieri opúšťať rotujúce lietadlo. Pri takej rýchlosti , len tak bez váhania ( a zranenia ) povyskakuje 200 pasažierov (a že to akože všetci stihnú ) do odletu , tak to už je teda riadna k.... ! No sorry... Dolph, prečo nás tvojich fanúšikov trápiš s takýmito sračkami ???  Ešte by si stále mal na viac !!! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Federální agentka Gretchen Blair (Denise Richards) je kvůli nerespektování rozkazu nadřízeného převelena z terénu do kanceláře ve Washingtonu. Letadlem také cestuje obchodník Terry (Kirk Barker), který začne být nervózní ve chvíli, kdy na palubu vstoupí Matthew Sharpe (Dolph Lundgren). Jeho podezření potvrdí setkání s exmanželkou Sadie (Greer Grammer). Terry nabídne Gretchen 50 milionů dolarů, pokud ho dostane z letadla živého... Lundgren ve filmu hraje nějakých 11 minut, v akci se moc nepředvede a proto je v závěrečných titulcích překvapením Tony Messenger jako Lundgrenův kaskadér / MR LUNDGREN'S STUNT DOUBLE. Neherec Chuck Liddell se jako Rawbones objevil pouze v malé roli a na plakátu nemusel být vůbec. Lungrenova manželka Jenny Sandersson se starala o jeho vlasy a makeup / PERSONAL HAIR AND MAKEUP ARTIST TO MR LUNGREN. HODNOCENÍ 30% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 1. února do 26. února 2016 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama