Reklama

Reklama

Robin Hood

  • USA Robin Hood (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin (Taron Egerton), válkou zocelený bojovník, se vrací z křižáckých výprav, aby společně s svým maurským přítelem Malým Johnem (Jamie Foxx) povstal proti zkorumpované anglické vládě v moderní vzrušující akční podívané plné zběsilých bojů, epické válečné choreografie i nadčasové romantiky. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (392)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Volovina na úrovni Andersonových Troch Mušketierov, ktorá s legendou o Robinovi Hoodovi tiež nemá veľa spoločného. Postavy sú napísané dosť blbo a tak príliš nefungujú. Dej je zhovadilosť, pri ktorej treba vypnúť mozog. Ale od začiatku ma bavila akcia. Je to do veľkej miery digibordel, ale celkom originálny. Naháňačky na koňoch alebo kušomet sú cool. Až som si pri akcii od spokojnosti cucal palec. Ten môj na rozdiel od verbalovho nemá príchuť hovna. Raz za čas mi nejaký blbý výplach sadne. No tak tentoraz sa usmialo šťastie na tento. Len škoda toho otvoreného záveru pre pokračovanie, ktorého sa vzhľadom na tragické tržby nedočkáme. 5/10. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Průměrně mě to bavilo, ale není to nějaké veledílo, ale dnešní děcka to určitě ocení. Mohlo se čekat, že to nebude nic dobrého, mladý Taron, kterej se do filmu absolutně nehodí, negr, co hraje v každým druhým béčku a působí tady úplně zbytečně a holka, do který je Robin zamilovanej je absolutní hnuska s tunou make-upu na ksichtě... Produkce na který se podělil Leonardo, co asi od toho čekat? Ve své podstatě mě to ale bavilo, a ani nevím proč. Efektní triky, které jsou občas nepřehledné. Když budu porovnávat s Králem Artušem tak dopadl rozhodně lépe. Nejvíce se ale přikláním k Robinovi s Kevinem, kterej byl nejvíce sympatický a snímek byl v celku na lepší úrovni. Tohle je spíše digitální CGI bordel, kterej funguje. ()

Reklama

CarloRizzi 

všechny recenze uživatele

Co tohle bylo za veledílo.Moderní Robin Hood, proč ne, ale ne takovým to stylem, protože jsem viděl dva filmy v jednom Princ z Persie a Pán prstenů: Dvě věže. Hlavní představitelka Eve Hewson v roli Marian vypadá jako Indka. Tohle není pohádka o tisíc a jedné noci, ale Robin Hood ! Les ukážou v poslední čtvrthodině, bravo! Tohle bylo normálně zneuctění Robina Hooda. Jestli má být pokračování tak at angažují režiséra Guy Ritchieho. Jedině on dokáže natočit snímek Robin Hood ve stylu Král Artuš: Legenda o meči. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(60%) ROBIN HOOD byl film, který mě nijak nezajímal, hodnocení na CSFD bylo slabé, ale na to já nikdy nedám, přesto jsem se do toho bezmyšlenkovitě vrhl. Ve finále mě to dá se říci i docela přívětivě překvapilo. Kdyby se druhá, pokročilá část snímku nepokazila a nezačalo to být nudné a bez nápadu, mohlo by to dopadnout ještě lépe. Úvod mě teda zaujal, i ta akce byla docela nápaditá a intenzivní. Hlavní herecké duo Egerton a Foxx – to byla skvělá volba. Takže i příběhově mě to celkem bavilo, jenže jak jsem zmiňoval, ta druhá polovina či spíš poslední cca třetina filmu ? To už nebylo ono. Celé to bylo předvídatelné, postrádalo to napětí včetně finále, které bylo akční a asi bezchybně natočené, ale i tak v tom bohužel spatřuji promarněný potenciál. Přesto snímek nemohu nijak víc kritizovat. Na jednohubku to bylo slušné. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Spousta zdejších jedno a dvou-hvězdičkářů si asi bude klepat na hlavu a říkat si, proč by někdo investoval vlastní peníze, aby šel na takovýhle film s totálně průměrným hodnocením. Já tak učinil, dostal jsem zábavné guilty pleasure (ačkoliv zas ne tolik guilty) a bavil jsem se v podstatě stejně jako u podobného mega propadáku Král Artuš od Ritchieho. U obou najdeme mnoho styčných bodů a u obou mě ten neúspěch hrozně moc mrzí. Taron Egerton stále ne a ne se pořádně po Kingsmanech uchytit (naštěstí mu to jistí Rocketman!, protože na hudební filmy se bude chodit vždycky) a je to velká škoda, protože na Robina Hooda (minimálně na tuto její miliontou verzi) se hodí skvěle a zejména v akčních scénách je velice přesvědčivý (taky trénoval u mistra v oboru). Je to zároveň i mým fetišem na luky, ale hutné zpomalovačky a nejrůznější CGI orgie jsou velice zábavné a milovníkům nenáročné akce mohu film vřele doporučit. Těch 70% si to bezpochyby zaslouží, taky z toho mohla vylézt ultra nuda. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (9)

  • John (Jamie Foxx) bol vo filme označený ako Maur. Mauri však žili ďaleko od Svätej Zeme, kde prebiehali križiacke výpravy, pretože ich pôvod a korene sú zo západnej Sahary. (MikaelSVK)
  • Když se natáčelo v Dubrovníku (Chorvatsko), Jamie Foxx byl na večeři se svými přáteli, když se ke stolu připojili dva opilí místní a začali na něj házet rasové urážky. Přišel vedoucí restaurace, vyhodil muže a zavolal policii. Oba muži skončili ve vězení. Navzdory této jediné negativní události, která ukázala dobro a zlo některých místních lidí, Jamie Foxx nepřekvapivě zveřejňoval na svých sociálních médiích, jak úžasná je země a jak úžasní lidé jsou. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 20. února 2017 do 20. května 2017 v Dubrovníku (Chorvatsko), Ture a Budapěšti (Maďarsko). (ČSFD)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama