Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

Nix 

všechny recenze uživatele

Tohle mi sedlo. Jasně, Banderas by mohl mít více akčních pasáží, ale na to jak to bylo postavený já byl opravdu spokojen. Jeden objekt je dycky sranda, tentokrát jde o obchoďák a pár sekuriťáků, někteří jsou samozřejmě ňoumové a holka, která je svědkyní se zde ukryje a lidi, co jí chtějí dostat si jdou pro ni. Takový náměty mám rád a film na svou stopáž krásně uteče a fůrt se tam něco děje. Velký plus je i Ben Kingsley který záporáka si střihl opravdu dobře. Béčkový výplach, který neurazil. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Smrtonosná past v obchoďáku. Jenom... podstatně horší, no. Přitom zase tolik nechybělo. Když si po úvodním chaosu na dálnici Desrochers vzpomněl, že existuje něco jako geometrie akčních scén, začaly stát přestřelky za to. Má to tempo, je to dramatické, ale postavy občas dostanou mrtvici a pak začnou otvírat dveře, za kterými čeká sniper a podobně. Nemluvě o tom, že co jim občas leze z pusy (především tedy Jemie, jež je vůbec nejslabším článkem filmu), je jak z generátoru patetických hlášek. Popravdě mi přijde, že Banderas, Kingley a McIntyre si svoje repliky sami upravili, protože na rozdíl od ostatních mluví jako lidé, jsou sympatičtí a odvádějí fakt dobrou práci. A někteří z nich mají i příběhový arch. Trochu divné, že tady spíš ochranka kydlí profesionální zabijáky něž naopak (vážně to nemohli být všechno mazáci jako Eddie?), ale to je asi to poslední, co by vám mělo vadit. Spíš je škoda, jak vážně se to bere, protože Banderas opakovaně vykostí několikanásobnou přesilu a jezdí po krámu na motorce, je tady holohlavý maník s cepínem, co leze po stěnách, členové ochranky vyrábějí improvizované bomby a střílejí z luku – mít to pod rukama Joe Lynch nebo James Gunn, byla by to jiná sranda. A možná by tam i vedlejší postavy měly nějaký payoff. Takhle je to jenom spotřební béčko. Solidní, zábavné, ale nijak vynalézavé, bez zajímavého gimmicku nebo nekonvenčních nápadů; zkrátka takové, co už nikdy nebudete potřebovat vidět znovu. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Akčné béčko, ktoré sa na nič nehraje a dá divákovi presne to, čo chce vidieť - akciu. Krátky úvod v ktorom zúfalý Antonio hľadá prácu, hoc aj umývanie záchodov, aby nakoniec dostal ochranku v obchoďaku, potom rýchly strih a predstavenie (poriadne hnusného) dievčatka a hrdlorezov, ktorí sa behom 2 minút vysporiadali s celým konvojom FBI. Potom nasleduje osudové stretnutie - dievčatko zaklope na dvere a Banderas sa jej ujme. A samozrejme, tím, ktorý ľavou zadnou odrovnal profesionálov má existencionálne problémy v boji so 4 trkvasmi a jedným ex mariňákom, ktorí nie sú ani vyzbrojení. Logika adios a začína akcia, v ktorej skupinka nájomných zabijakov nie je schopná z 10 metrov trafiť svoj cieľ a zmocniť sa dievčatka. Ale aj tak je to lepšie ako napr taký Acts of Vengeance, ktorý bol zabalený do pseudo filozofických úvah. Slabší priemer, ale ako akčná jednohubka celkom ľahko stráviteľné. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Mám rád Banderase, má charisma a umí podat vynikající výkony, ale tahle jeho postava, mu nesedla. Nejde ani tak o to, že ta postava jako by vypadla z roku 1985, v tom roce se hrdinům, sami od sebe zacelili střelné i bodné rány, střepinám od výbuchu se dokázaly vyhnout i když stáli přímo před výbušninami a záporáci, to už předem vzdávali. Ale Banderasovi, to nesedne, mně se Banderas líbil ve třetích Postradatelných, mně se líbil v Nájemných zabijácích a samozřejmně Desperadovi. Ty postavy, co tam hrál sou šílený, sou nepředvídatelný, sou vtipný a hlavně sou to všechno silné charaktery, ale tahle nudná, plochá a ničím nezajímavá postava, ta byla jako žvýkačka, kterou už před vámi někdo měl a to je prostě fuj. Některé akční momenty sou fajn, ale ve výsledku, to nepůsobí tak agresivně, jak nám trailer nalhával, nezachrání to ani mlátička Cung Lee, tentokrát ne. Z těch všech charakterů, mně logicky nejvíc bavil Ben Kingsley (jak jinak, je to Ben Kingsley) a zbytek postav, frajírek, asiat co umí vyrobit bombu a srab, mi byli ukradený, byť frajírek překvapil. Ne, rozhodně ne, tohle Banderas nemá zapotřebí, fakt ne. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nepodarená komédia a niekedy doslova paródia (a to nechcená) toho najlepšieho. Škoda, z traileru to vyzeralo nádejnejšie. Banderasa je tu škoda, rovnako ako pána Kingsleyho, nechápem, ako sa do toho mohli dostať. Buď to bola nejaká stávka, ktorú prehrali, alebo neviem. Herci totálni imbecili, všetka idiocia vybičovaná na maximum od totálne parodického "šéfa securiťáka", cez jeho zberbu, totálne nehrajúcu a nesympatickú mladú kravu až po cliffhangerovských borcov, ktorý nemajú problém cepínom vyskákať po betónovej fasáde obchoďáku, ale zlomia si väz na jeblom stole... škoda, preškoda, lebo Antonio na to má. Kde sú časy Nájomných zabijakov, kde bol so Slyom hotový kráľ. Držal som mu palce, lebo bol svetlou časťou inak slabých tretích Expendablov. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama