Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pořad jasně dokazuje důležitost péče o svou paměť, tj. pravidelný spánek, mnemotechnické pomůcky a gingko běloba. Třeba já, kdybych nezapomněl, kam jsem si založil dálkový ovladač na televizi, nikdy bych toto nesledoval. Ovšem takhle si člověk na Nova Gold pustí Spongeboba, výborně se baví, a pak je příliš líný a zaneprázdněný jít k televizi a usilovným mačkáním to přepnout jinam. Takže přetrpí přitroublého Skuby důa a tohleto mu uštědří totální knockaut, vyžere mozek, takže člověk jen nevěřícně zírá a není schopen jakékoli akce. Nelze bez následků přežít takové otázky, jako "co se dělá na záchodě", "co mají společného muž a pes" (mimochodem, kulky jsou až na třetím místě, na tom prvním je ocas!) apod. To vše provázené huhňáním Matonohy, který prokázal, že jeho herecký rejstřík není nijak široký, zkrátka pořád hraje starého známého Benbelína z Comebacku. A může jen litovat, že se nenarodil o pár tisíciletí dřív, protože tehdy museli při mozkových operacích udělat díru do lebky pazourkem, on to dokáže pár slovama. Mimochodem jsem zjistil, že asi nejsem Čech, páč moje odpověď na otázku "při jaké činnosti si musíme stoupnout na židli?", tj. "když se chceme oběsit", vůbec v nabídce nebyla, a mě to přitom napadlo hned na prvním místě! ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Důstojná tuzemská verze populárního Family Feud a nástupce 5 proti 5. Ačkoliv má Tomáš Matonoha jakožto moderátor občas rezervy a někdy se příliš zapovídá, nebo působí lehce zmateně, dokáže díky své osobnosti dodat soutěži příjemně neformální a přátelský ráz, což uvolněnému konceptu pořadu nesmírně prospívá. Koncept sám o sobě je silný a zábavný a k občasnému sledování jde o ideálního televizního společníka. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Obdoba tejto televíznej súťažnej relácie bežala v Čechách už v roku 2007 pod názvom "5 proti 5". Svojským spôsobom ju uvádzal Petr Novotný. U nás na Slovensku sa to vo vysielaní verejno-právnej televízie drží už deviaty rok. Moderuje to poblaznený šašo Andrej Bičan. Teraz s týmto formátom vyrukovala aj TV Nova. Pozmenili názov na "Co na to Češi" a do úlohy moderátora obsadili nemožného Tomáša Matonohu. Ten to absolutne nezvláda. Jeho humor je úbohý a jeho artikulácia ešte úbohejšia. Hlavne vďaka nemu je to jasný odpad! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Univerzální předUliční žvýkačka. Proč uni - univerzální odpovědi jsou ,,sex a pivo", protože Češi jsou patrně hovada, co jenom mrdají a lejou. Soutěžící od nás, ze středu univerza, evidentně nemají univerzitu a Zmátlá noha je univerzálnější ektr, než jsem si myslel. Co už mu taky zbývá, s tím pionýrským táborem, co se mu doma nashromáždil. Nějak to živit musí. Jen pořád čekám, kdy to autorovi Otevřeného dopisu KSČM, jehož znění si dovolím nyní vložit - ,,Vážení a milí soudruzi, Piča piča kurva čurák mrdka čurák piča piča jebat cecky hajzl, piča mrdka vole kozy posraný, kozy pochcaný vole, rozmrdaná kunda, rozmrdaná piča, vyjebanej čurák, vyjebaná prdel, posraný prkno vod hajzlu, posranej splachovač vod hajzlu, zamrdaná klika vod kópelky, kunda piča piča, mrdat mrdat piča, piča kunda vyjebanej čurák. Závěrem mého dopisu milí soudruzi bych ještě rád doplnil chleba namazanej hovnem, chleba namazanej syflem, zasyflený cecky, piča kunda mrdat. Závěrem třikrát piča piča piča. S pozdravem, míru zdar, soudruh Ladislav Sedláček z Brna." - ujede, a nějakou vesnickou nanynu po její odpovědi, že nejčastěji používaným jménem pro kočičku je Alík, pošle do horoucí prdele její třímetrákové matky. Za tuto slastnou naději pálím dvě. A zdravím připravovaného cenzobota. ()

kubilov odpad!

všechny recenze uživatele

S přebíráním formátů televizních pořadů ze zahraničí problém nemám, ale když takhle nepokrytě vykrádá největší česká komerční televize druhou největší českou televizi, tak už bude někde něco špatně. Navíc Matonoha dosahuje maxima v otravnosti projevu.. omylem jsem u televize usnul, ale Matonohovo vlezlý kecání mě nepříjemně vzbudilo, což mi připomíná, že už jsem dlouho nedal odpad. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)
  • Pořad je inspirován americkou soutěžní show Family Feud, která se vysílá již od roku 1976 a v roce 2013 byla v USA zvolena třetí největší herní show všech dob. (Dizzy_eM)

Reklama

Reklama