Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clive Owen hraje detektiva, který žije ve světě, kde neexistuje soukromí či anonymita. Životy všech jsou transparentní, vysledovatelné a kontrolované příslušnými orgány. Vypadá to na konec zločinnosti. Avšak když narazí na mladou ženu (Amanda Seyfried), o které nejsou vedeny žádné záznamy, začne si uvědomovat, že to nemusí být konec zločinnosti, ale teprve začátek. (ČSFD)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (132)

HAL 

všechny recenze uživatele

Depresivnější Minority Report od krále dystopií Andrewa Niccola. Rozpočet měl viditelně mnohem menší než Spielberg, ale stejně on staví svůj film hlavně na chytrém scénáři a zajímavě vybudovaném světě cyberpunkové nepříliš vzdálené budoucnosti - a ještě intenzivněji tlačí na paranoiu společnosti ve které soukromí neexistuje, čímž o to víc funguje jako kritický komentář na naši současnost. Nápad s hackováním očí je vynikající a rozvíjí ho velice zajímavě... až do série zmatených zvratů v poslední třetině které nedávají moc smysl a zanechají trochu hořkou pachuť - tenhle film to měl dobře rozjeté k silnějšímu finále. 7/10 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Andrew znovu nezklamal.V mejch očích rejža jednoho jedinýho nadprůměrem se pohybujícího filmu,a to Vyměřenýho času.Jinak Anon je tajemná,pomalá scifi,která plyne,jako když rvete svoje tělo z hostýho bahna.Ale k čemu tohle je,fakt nechápu.A nehrát tam Amanda a Clive,tak ten film dostane jen jednu prťavou hvězdičku.40%. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná utopická Sci-Fi kriminálka s obstojným Clive Owenem a Amandou Seyfried. Režisér Andrew Nicol chtěl zřejmě navázat na svůj úspěch In Time podobně zajímavým tématem, ale to se mu nyní nepovede. Námět je rozhodně zajímavý a je zde pár solidních sekvencí ( Nechybí i krev a nahota za to plus) a rozuzlení mohlo být určitě vyhrocenější. Na podívaní fajn. Od Netflixu rozhodně lepší počin. 60% ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Hodně složité sci-fi. Musí se dávat velký pozor, abyste aspoň trochu porozuměli o čem je řeč. Takové reality, kdy neexistuje žádné soukromí, mažou se z mozku záznamy a vzpomínky bych se nechtěl dožít. Dokonce se tu hackuje mozek! Orwellův Velký bratr je proti tomu hadr! Ovšem bavilo mě to, jakož i proklatě sexy Amanda. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušný nápad, slušné spracovanie, ale nič viac ani nič menej. Obsadenie potešilo, ale len to na väčší úspech nestačí. Netflix to skúša stále takou netypickou schémou a sfilmúva snímky, ktoré bežné publikum ťažšie ohodnotí a celosvetovo úspech nezaručí. Maximálne si môžu odfajknúť, že mali vo svojej réžii ďalšie väčšie mená z Hollywoodu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama