Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2016, 60 min

Režie:

Matthias Schwab

Účinkují:

Marek Vašut (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Nejúspěšnější soutěž všech dob opět na TV Nova! Nové studio, nová pravidla, nový moderátor. Hrajte o 10 miliónů korun s Markem Vašutem. (TV Nova)

Recenze (82)

Laxik

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Vašut kupodivu ujde, i když bych nikdy neřekl, že zrovna jemu sedne moderování Milionáře. Otázky se nám maličko zjednodušily, ale pořád cílí na univerzální znalosti z různých oborů. Takže zvažuju, že se přihlásím a doufám, že mě nevylejou na otázce za 10 000, která jak vidno obsahuje povinnou reklamu na nějaký (většinou sračkoidní) produkt TV Nova... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Starší verze s V. Čechem byla dobrá, ne-li skvělá. Troufám si říct, že to je dodnes nejpovedenější a nejlepší vědomostní soutěž, jaká u nás kdy v TV byla (jojo Riskuj! tomu šlape na paty). A teď jsme u jednoho z bodů - vědomostní soutěž. Mělo by to být o všeobecné znalosti ze školy, z knih, odkudkoliv.. ale dávat tam otázky zaměřený na TV Nova? Jako fakt? Jakože co se objevuje ve znělce seriálu Ulice, co bylo v Peříčku atd.? No to snad ne. Tímhle soutěž značně ztrácí na serióznosti. M. Vašut není špatnej, ale bude to muset ještě trochu vyladit. Vezměme si napínání a glosy V. Čecha, ten si to dával jak pán. No a možná to taky fungovat nebude.. i to se může stát. Každopádně bych nepsal nikde "nové studio, nová pravidla..". Novej je tam jenom ten moderátor, studio je takřka stejný (maličko modernější, ale nic zásadního) a nový pravidlo je jenom jedno (i když zajímavý), ostatní zůstávají. Tak uvidíme... ()

Reklama

Everyone 

všechny recenze uživatele

Osobně mě štve, že si z toho Nova dělá vlastní propagandu dávno zapadlých nebo současných pořadů, ptát se na Natoč to!, Ulici, Peříčko je zoufalost (v prvním dílu) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ___ Příště snad bude kolik cen vyhrála Lucie Borhyová nebo kdo neuváděl počasí na této televizi?! Jinak Vašut se srovnání s Čechem nevyhne, ale proč každého hned odsuzovat, když má jiný styl, osobnost. ___ Myslím, že je adekvátní alternativou. Vedle této soutěže jsem měl v oblibě i 1 proti 100 (Člověk je soupeřem lidí, tudíž je to spíše ještě těžší. - a eliminuje to stupiditu zadávajících...něco se zkrátka vůbec neví a nikdo o tuto informaci zájem nemá), nejen kvůli vysokým výhrám, ale i stylu, napětí a vlastně celkovému pojetí, i když, co do kadence otázek, zůstává králem Riskuj nebo AZ kvíz. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Za mě parádní vzkříšení legendární soutěže (a proto doufám, že to pár let vydrží). Všichni víme, že jediný pravý Milionář je pouze s ďábelským a geniálním Vladimírem Čechem, Vašut je za něj ale vynikající a asi i nejlepší možnou náhradou. V prvním díle byl sympatický, charismatický (ale jinak), pohotový a hlavně vtipný, soutěžícím se snažil pomáhat, chrlil hlášky, bylo vidět, že mu to sedne. Nová nápověda podle mě super, studio taky, jen tam je až moc světel. A i když se vytratilo napětí, já jsem si to užil, bavil jsem se a rozhodně chci být milionářem i nadále. A včerejší první díl mi navíc potvrdil, že Milionář je skutečně tou nejlepší soutěží ze všech. Za mě 90% a za Vašuta a posledního soutěžícího ještě body navíc. Jsem spokojen. ()

Mijagi 

všechny recenze uživatele

Marek Vašut má jiné vystupování než Vladimír Čech, ale i on k tomuhle pořadu sedí. Reaguje pohotově, vtipně a dokáže vygradovat napětí. Doplnění čtvrté nápovědy zaslouží plus. Horší je to s výběrem otázek. Chápu, že do prvního záchytného bodu jde spíše o zasmání, než o namáhání hlavy, ale šoupnout každému ze tří soutěžících dotaz k vysílacímu programu TV Nova mi přijde za čarou. Hodnoceno po prvním dílu: Jednou týdně to pobaví. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Pořad byl natáčen v kulisách německé verze přímo v Kolíně nad Rýnem. (Bernyz)

Reklama

Reklama