Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (623)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Bean je mistr Bean, ale jako agent jejího veličenstva je naprosto nemožný, humor trapný, trapné hlášky, až moc jednoduchý příběh, průměrné herecké výkony. Ještě, že se k nám vrací pravidelně agent 007 (navíc v podání Craiga – reálný), podruhé bych se s Englishem docela nerad scházel, John Malkovich hraje s přehledem nejlíp a ještě křehká Natalie Imbruglia stojí za zmínění. Slabá komedie – 3/10*. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. A Man For All Seasons ,2. Theme [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,3. Russian Affairs [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,4. A Man of Sophistication [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,5. Kismet ,6. Truck Chase [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,7. The Only Ones ,8. Parachute Drop [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,9. Pascal's Evil Plan [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,10. Theme [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack - Salsa version] ,11. Off The Case [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,12. Café Conversation [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,13. Into Pascal's Lair [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,14. Does Your Mother Know ,15. For England [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,16. Riviera Highway [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,17. Agent No.1 - Suave [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack,] ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se víc, než jsem čekal, John Malkovich je vynikající, ale tím způsobem, že mi přišel tak odporný, že to až přesahovalo roli :-) a Natalie Imbruglia jako tradiční ženské zpestření ;-) Hudba byla bondovská a dokonce i píseň od Robbieho Williamse mi vůbec nevadila. Zkrátka a dobře, další pěkná parodie s jedním z nejtalentovanějších komiků současnosti, Rowanem Atkinsonem, se kterým ani hovna nejsou tak vulgární, jak by mohla být v teenagerských fekálních veselohrách. Z hlediska nadhledu se může jít JB klouzat u scény, kdy okouzlující děva sděluje JE svou náklonnost a dělá to tak dobře, že vám dojde, proč vlastně James klátí jednu babu za druhou jak na běžícím pásu jenom proto, že vystoupí z nějakýho moře :-D ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Blbější komedii jsem hodně dlouho neviděl. Humor se na začátku někam skryl a jaksi se celý snímek zapomněl ukázat. Docela mě Rowan Atkinson zklamal. Vlastně mě zklamal hodně. O ostatních je škoda mluvit, protože to byla marnost nad marnost. Humor se snaží hrát stále na stejnou strunu. Bohužel to nefunguje ani na první zahrání a s každým dalším se trapnost více a více stupňuje. Přiznám se, že jsem měl problém tuhle sračičku vůbec dokoukat. Odpad! ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem se od srdce zasmál, ale u filmu jako celku jsem se nepobavil. Pár vydařených chvilek nemůže utáhnout celý film. (A to ještě je minimálně půl hvězdičky za krásnou Natalii :) ... Při pár scénách mě napadla taková hříšná myšlenka, že by stálo za to obsadit Rowana Atkinsona do vážné role. Myslím, že by jí zvládnul bezvadně. Škoda té škatulky Mr. Beana (tedy pro něj škoda, pro nás jen dík že ho stvořil :) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • V Číně byl film uveden pod názvem "Mr. Bean tajným agentem“. (džanik)
  • V úvodních i závěrečných titulcích zazní píseň „Man For All Seasons“ od Robbieho Williamse. (SONY_)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama