Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (496)

tron 

všechny recenze uživatele

„My jeme, aby sme žili, ale oni žijú, aby jedli.“ DreamWorks doteraz napriek výbornému (prvému a sčasti aj durhému) SHREKOVI len prešľapoval na mieste (otravne pop-kultúrne PRÍBEH ŽRALOKA a MADAGASCAR boli v lepšom prípade priemerné). ZA PLOTOM je vítaná zmena k lepšiemu a to hlavne vďaka "poriadnemu" scenáru (konečne postavičky nudne necitujú slávnejšie filmy, ale rozprávajú samé za seba). Nad niektorými úžasnými nápadmi (zastavenie Zeme) zostáva rozum stáť. Pekná a svieža farebná animácia, svižné dialógy, podarené postavičky. Toto ma bavilo. Škoda, že v DreamWorks tak málo experimentujú a spoliehajú sa skôr na blbosti typu SHREK 3. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Všetko je tu tak detské, milé, hrajkavé a zároveň tak hlboké, inteligentné a vyspelé. Neotrepaný, čo do dĺžky krátky, no o to srdečnejší príbeh s postavičkami, ktoré sú proste na zožranie. Tomu pomohla aj skvelá vypiplaná grafika s rozkošnými zvieratkami, vyladenými nápadíkmi a milým dabingom. Spočiatku vidno však, že sa to ešte len rozbieha a nie každý záber bol vtipný. A čo je najsmutnejšie, tak to ostane skoro až do konca. 70%. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Jen lehounce nadprůměrný animák, který má dobrou vizi ohledně střetu přírody (myšleno zvířátek) s konzumní společností, nicméně není schopen tento námět dostatečně využít a tradiční zápletka, kdy jeden vůdce nahradí druhého, neoplývá zrovna originalitou. Pro děti si myslím ucházející zábava, pro mě jako dospělýho nic extra. Jsou mnohem lepší animáky. 60% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Noaco...mě se to líbí...Je to dementní??Je to bez vtipu a nápadu? Pusttě si novodobého Loraxe a tohle je uplně perfektní stará klasika mezi animáčema(s nadsázkou).Můžu ho vidět pořád podobně jako Madagascar a tlemím se jako malé dítě.Není nic co by mě tak oslovilo a pohltilo zároveň.Třešničkou na dortu jsou perfektní animace,maličká veverka a luxusně autenticky zanimovaní lidé se svými náladami a přemrštěnými reakcemi. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Půvabná podívaná z dílny DreamWorks, u které je vždycky znát, že dělá do her, animace jsou výborné, ale nikdy mně nedovedou vtáhnout, si potom sám připadám jako za plotem, kromě Shreka. Nerad to dělám, aleve srovnávání s Pixarem se neubráním. Tem mě vždycky ohromí animací, dojme příběhem a vždycky cítím, že ta odvedená práce byla dělána s láskou! U ostatních společností už to tak valné není, jsou možná víc humorné a směsice gegů je obsáhlejší, stylověji nadabované (kde je Carell, tam to frčí), ale příběhově slabší. I přesto celkem spokojenost, ale jde vidět, že FreamWorks hraje a game of chance. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • 237členný štáb pracoval na filmu více než 3 roky. (Karlos80)
  • Po střetu lidí se zvířaty odváží policie medvěda Vincenta (Nick Nolte) na vozíčku. To je odkaz na film Mlčení jehňátek (1991), jelikož má Vincent stejnou masku jako Hannibal Lecter. (pityty)

Reklama

Reklama