Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Báječná dobrodružství, veselé příhody a neuvěřitelné nebezpečí čekají na mezinárodní hvězdné obsazení v podobě tří neobvyklých hrdinů, kteří se pokusí vyhrát krutou sázku v Cestě kolem světa za 80 dní. Výstřední londýnský badatel Phileas Fogg (Steve Coogan) vynalezl letadlo, elektřinu a další skvělé objevy, ale celý svět ho chápe jako outsidera. Zoufalý, že ho nikdo nebere vážně, Fogg se vsadí s Lordem Kelvinem (Jim Broadbent), ředitelem Akademie věd, že obletí zeměkouli a to za pouhých 80 dní. S dalšími dobrodruhy Passepartoutem (Jackie Chan) a femme fatale Monique (Cécile de France) Fogg zahajuje šílený let kolem světa. Na své cestě se dostávají do nejexotičtějších koutů na zemi, moři i v oblacích. Dobrodružný let doprovázejí různé překážky i různí lidé v podání hvězdného obsazení včetně Arnolda Schwarzeneggera, Roba Schneidera, Kathy Bates a Owena a Luka Wilsonových. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Chan má oveľa horšie filmy ako je hentoto. Napríklad Čínsky zverokruh alebo Detektív z Hongkongu, v rámci toho sa jedná o skôr priemerný než podpriemerný film Chana. Je jasné, že Chan vykráda Verneho aby si mohol zase natočiť nejakú svoju blbinu, avšak oceňujem snahu a úroveň filmárčiny.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Když vydržím u filmu jen sedm minut a musím to vypnout, je to nutný ohodnotit odpadem. Akční kravina pro někoho, koho Verne nebaví a nikdy ho nebude číst. OK, možná je to legitimní uměleckej přístup, ale pro mě nekoukatelný.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

V celém filmu se mi líbil akorát Jackie Chan. Za něj ta jedna hvězdička. Mám radši verzi s Piercem Brosnanem.

ozonidas

ozonidas (hodnocení, recenze)

ten kto tento film oznacil za odpad tak nema sudnost, praveze ma odradza citat tie priblble komentare o klisovitosti, slabej linii a bla bla bla, zavrite sa do filmoveho klubu a hodnotte Vase velkodiela s hlbokou myslienkou. Nechapem preco vobec sadate za takyto film, ked ho potom zrovnate so zemou. Ved podla traileru alebo popisu, rezie a obsadenia sa da odhanut aka "kvalita" Vas caka. Seriem na kvalitu pokial ma ten film bavil od zaciatku do konca. Ked chcem zabavu, pustim si zabavny film, ked akciu tak akcny a ked som narocnejsi tak siahnem po klasike alebo dramach. Davam ***** na protest proti "filmovym odbornikom" a recenzentom, ktorim by som zakazal oficialne komentare :-(

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Podle IMDB hrál postavu Wilbura Wrighta, pokud to nějak pomůže.

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

tu jednu dávám za pana guvernéra s dlouhým hárem... jinak jak se k nějakýmu filmu připletou němci, tak jde prostě do sraček.

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

Ten dabing z Novy (na DVD je jinný-lepší) bylo jen čtení z papíru. Ale když si ten dabér Owena Wilsona přiložil mikrofon tak blízko k ústůmže začal chraptit přepadl mě hysterický smích. To už je vážně vrcholný amaterismus.

Pennyzka

Pennyzka (hodnocení, recenze)

Nevím co k tomu říct.Snad jen,že ***** si tento film nezaslouží,protože nebyl tak napínavý a humorný jako jiné filmy,které jsem hodnotila líp.Ale dala jsem průměr,protože to nebyla zase úplně nudná pohádka.

(fjw)

(fjw) (hodnocení, recenze)

Presne, ten dabing na nove je otresnej..tenkrat v kine byl dabing docela povedenej, pokud si pamatuji...

Alaks

Alaks (hodnocení, recenze)

Ano,ano někomu se líběj holky a někomu zase vdolky :-).Mě se ten film líbil.Prostě něco pro pobavení.člověk u toho nemusí přemejšlet.Přeci existujou větší Chujoviny ne?

kubrt2112

kubrt2112 (hodnocení, recenze)

Film jsem videl v kine spolecne s hejnem malych capartu a byl to teda zazitek! Deti kricely smichy a ja se docela dobre bavil. Ohledne te naivity - je mnoho jinych filmu ktere svou naivitou a prvoplanovosti predci tento a to nemusi nutne jit o pohadku:) takze naprosty nesouhlas s Tsunamim!

Kilmen

Kilmen (hodnocení, recenze)

Film me docela bavil, skoda ze jsem v polovine usnul, ale nebylo to tim ze by me nejak nudil proste unava.

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

I ja se u filmu docela dobre bavil. Docela se nedivim hodnoceni Tsunamiho, protoze jeho jedna hvezda u Shaolin Socceru o necem take vypovida. Tyhle typy filmu kratka nejsou pro nej a nejlepsi radou pro nej by mohla byt ta, aby se takovym filmu zkratka vyhybal. Vyslednych 55 procent je docela slusnym kompromisem, mohlo byt hure.

zlabus

zlabus (hodnocení, recenze)

Musím naposto souhlasit s Tsunami_X a jeho odpadem .Tohle je totiž ( pardon ,že to řeknu takhle na plno) totální sračka.

Chir

Chir (hodnocení, recenze)

Dle mého názoru jde o krásnou dobrodružnou pohádku s velkou dávkou humoru Dobrými herci sqelým soundtrackem a dobrou výpravou.Ovšem některi odpadoví lidé se chodi divat na filmy určené pro menší publikum a tak se ani nemůžu divit že hodnotí jako odpad.Jackie i když starne tak umí zaujmout at už svými bojovymi scenami anebo krasnym usmevem.Role Fogga se myslím dobře povedla a Moniq je také vydařená.Osobně se mi film líbil a klidně bych na něj znovu šla do kina

Reklama

Reklama