Reklama

Reklama

StartUp

(seriál)
  • USA StartUp
Trailer
USA, (2016–2018), 22 h 18 min (Minutáž: 43–54 min)

Tvůrci:

Ben Ketai

Hrají:

Martin Freeman, Adam Brody, Edi Gathegi, Kristen Ariza, Ashley Hinshaw, Jocelin Donahue, Aaron Yoo, Michael McKiddy, Jevon White, Yvonne Zima, Mimi Michaels (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Po roce mimořádného růstu se neregulovaná síť ArakNet stává cílem agentky NSA Rebeccy Stroud, která slibuje, že se do sítě za každou cenu infiltruje. Příchod tohoto nového protivníka, spolu s tajemným návratem Izzy z její nešťastné cesty na Kubu, vytváří mimořádný tlak uvnitř společnosti a staví proti sobě dřívější přátele... (AXN)

(více)

Recenze uživatele petikacka k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2016) (S01) 

Tak tohle je pro mě bomba. Napínavé jak kšandy, navíc to ukazuje dnešní dobu, kdy chce podnikat kde kdo, hlavně ti co mají elitní vzdělání, ovšem ti na svůj startup nemají prachy a ti co je mají jsou buď gangstři nebo nastrčení panáci korporátu. Já bych to, ale viděla tak, že stačí když člověk pracuje a nechce mít megaprachy. Stačí mít soudržnou rodinu a držet při sobě. Poněvadž kdo chce moc, ten nemá nic...Za mě 98%  P.S. Martin Freeman mě tu leze neskonale na nervy tím svým nekonečným přehráváním Doktora Watsona... ()

Série 2 (2017) (S02) 

A víte co?! Je to vlastně šíleně smutné jak dneska ti milouši chtějí proniknout do toho globeworld a když se jim to nedaří, tak jsou úpa v prdeli...Z toho je mi opravdu ouzko... Za mě 85% ()

Reklama

Reklama