Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 7

Recenze (133)

PEZ 

všechny recenze uživatele

Posledný animovaný film Blue Sky Studios, ktorý majú na konte také pecky ako Ice Age sériu, či Rio sériu. Je škoda, že Walt Disney Studios sa po odkúpení 20th Century Fox rozhodlo vo februári 2021 kompletne ukončiť činnosť tohto štúdia k aprílu 2021. Stane sa tak 34 rokov po jeho založení. Je to fakt smutné, lebo mali na konte veľmi slušné animáky a tento posledný to len dokazuje. Priznám sa, už dlho som sa nebavil tak dobre pri animáku. Ma to neskutočný spád, perfektné nápady, dobré akčné scény, fakt veľa vydarených vtipov a ešte aj narážky na klasiky typu James Bond. Za mňa ozaj spokojnosť, vskutku vydarený animák. 8/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák není pro nikoho film o nameděném kokotovi co se za celý film změní pouze v tom, že místo, aby zabíjel bude lidi zatýkat a jeho potrhlém vědátorském kámoši. Čekal jsem, že po proměně se to zlepší bohužel tu režiséři nezvládli a zmohli se pouze na holuba co všechno žere (kde to jen bylo , že by Odvážná Vaina akorát tam to byl kohout) . Záporák je úplná kopírka toho z Legendární Party https://www.csfd.cz/film/291473-legendarni-parta/komentare/ jen má železnou ruku (docela mě překvapuje, že to nikdo nepostřehl) a jsou zde zhruba 2 vtipy. Závěr to trochu zachraňuje jelikož je to tak barevné a kýčovité až to bolí proto to je asi v červeném jelikož malé děti si ustříkly. 40 procent ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $111miliónov║Tržby USA $66,757,013║Tržby Celosvetovo $171,616,764▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,101,114║ Tržby za predaj DVD v USA $3,515,851║ Bond je blond. Slušne nadupaní špiónsky animák. Bol som dosť skeptický, či to nebude úplne mimo ale nakoniec tá nálož nevybuchne v takom ponímaní ako by sme si vedeli predstaviť. Tie trhlé vychytávky toho sopliaka nakoniec fungovali, zabávali, holuby miestami samozrejme už aj otravovali svojou prítomnosťou ale dobre, poväčšinou to dobre odsýpalo. /65%/ ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Upútavky ma veľmi neupútali, ale samotný film zabavil omnoho viac než som čakal. Fungovalo to výborne vlastne na všetkých úrovniach - od špiónskej macho akcie v úvode cez humory s holubmi až po explozívne finále s tonou gadgetov. Dobrý príbeh so slušne predaným morálnym posolstvom (hoci odkaz “nezabíjajme ľudí, lebo nám to ich priatelia budú chcieť vrátiť” je skôr pre vlády ako pre cieľového diváka). Zábavné postavy, kopa vtipných situácii (a len málo z nich vyslovene infantilným spôsobom), ten film jednoducho šlape. Nečakané a o to príjemnejšie prekvapenie. 8-/10 ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Animovana akcna komedia,kde su hlavnymi hrdinami super-spion Lance Sterling a genialny vynalezca Walter Beckett,ktori bojuju proti zlu,aby zachranili svet,doprovod im robi aj skupinka roztomilych holubov,samozrejme to prinasa rozne vtipne situacie,co cloveku zlepsi naladu,na pobavenie sa vyborna volba...:-) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • První animovaný film společnosti Chernin Entertainment. (ČSFD)
  • Okrem filmových štúdií v Los Angeles pracovali filmári aj v meste Greenwich v štáte Connecticut, v Chicagu a v autrálskom meste Sydney. (MikaelSVK)
  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)

Reklama

Reklama