Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (133)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Skvělý akční animák s prvky sci-fi... A to se povede málokdy, pár jsem sice už viděl (např. Zataženo, občas trakaře, Robinsonovi, kteří se mi moc líbili)...Nápad udělat z obávaného a nejlepšího agenta Lance holuba se na první pohled zdá úplně mimo, ale je skvělý - díky tomu se dostaneme ke spoustě vtipných scének a momentů ( třeba, že neumí lítat)... Trochu samozřejmě jako vždy škoda , že s dabingem - ale animace super a taky já to prostě musel vidět, protože, jsem k tomu vyhrál tady na ČSFD ceny :-)...Celkově za mě velká spokojenost...90% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Spies In Disguise" uzatvára pre mňa tento rok kino návštevy. A hoci som mal občas nepríjemné momentky v kine, tak dnes to bol skutočne des. Myslím si, že rodičia by nemali odkladať svoje deti do kina a robiť si čo chcú, lebo potom skončím okopávaný odzadu počas celého filmu a vyzeralo to, že chalana to dokonca baví, keď sa rozčuľujem. A očividne neprestával dráždiť. To len tak na úvod. Ako teda dopadol film? Myslím si, že Blue Sky priniesli skutočne dobrú akčnú komédiu. Aj keď ten humor je asi najslabším elementom filmu. Prečo? Lebo občas mám pocit, že sa rozhodli využiť všetky prvoplánové možnosti na to, čo môžeme urobiť s agentom, z ktorého sa stane holub. Nebudem to komentovať inak než skonštatovaním, že scénky v Mexiku boli miestami až nechutné. Nemôžem povedať, že by ma niektoré nepobavili, no aj tak som mal pocit, že miestami išli tvorcovia trošku za čiaru. No na druhú stranu si myslím, že ostatné zvládli tvorcovia celkom dobre. Páčia sa mi naši hlavní hrdinovia. Zloduch je podľa mňa vynikajúci. Akcia je kreatívna a vtipná. A čo sa príbehu a jeho myšlienky týka, funguje celkom dobre. Lance Sterling je podľa mňa paródiou na Jamesa Bonda. So všetkými kvalitnými zbraňami a do akcie ide vždy ako veľký sólista. A misiu vždy zvládne elegantne a nepriateľov zlikviduje. A s ohňom bojuje zo zásady ohňom. No film podľa mňa veľmi dobre ukáže, že niekedy je treba nájsť iné riešenie. Lebo požiar bude len silnejší. Dobrý odkaz pre deti a myslím si, že aj pre dospelých. Animácie sú schopné, film má dostatok energie a sledovanie som si užil. Takže ak chcete dobrý animovaný film s veľkým množstvom výbuchov a špeciálnych efektov, toto vás pobaví. Ja som spokojný. A teším sa do kina v roku 2020. Hodnotenie: B ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Will Smith si to užíva. Ale že riadne. On jediný asi z toho charakteru vyťažil maximum. Holland a Rashida v pohode. Veľmi prekvapivý námet, ktorý ale ťaží zo svojej prostoduchosti úplne najviac. Má to skvelé akčné scény a každý jeden vtip vyjde. Čo je u Blue Sky celkom rarita. Plus to má high tech vizuál a sympatických holubov. Tri hviezdičky ale nakoniec dávam, kvôli tej sentimentálno- rodinnej línií, ktorá je síce nutnosťou v takomto filme, ale pôsobí v rámci príbehu zastaralo a zbytočne. Dáva originalitu snímku do tradičnej a family friendly roviny, čo je dosť škoda. Inak mi to ubehlo ako voda a bavil som sa. Možno časom hodnotenie zmením. Určite je to ale lepšie než posledné zárezy v sérií Ice Age. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Povedená rodinná zábava, která sice stojí na několika klasických "animovaných tricích" (jedna extrémně hloupá zvířecí postava a podobně), ale v dílčích momentech je nápaditá a zábavná. Někdo sice může kritizovat přemíru zbraní na dětský film (což je podle mě v dnešní době až nesmyslné), ale samotné poselství filmu právě proti tomuto nešvaru bojuje. Jako třešnička na dortu je pro mě dabingové obsazení Karen Gillan, jejíž postava je doslova naanimovaná podle její postavy. Fanoušci Doctora Who si hned vzpomenou na Amy "made of legs" Pond. Z mé strany výborný začátek kino roku. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Upútavky ma veľmi neupútali, ale samotný film zabavil omnoho viac než som čakal. Fungovalo to výborne vlastne na všetkých úrovniach - od špiónskej macho akcie v úvode cez humory s holubmi až po explozívne finále s tonou gadgetov. Dobrý príbeh so slušne predaným morálnym posolstvom (hoci odkaz “nezabíjajme ľudí, lebo nám to ich priatelia budú chcieť vrátiť” je skôr pre vlády ako pre cieľového diváka). Zábavné postavy, kopa vtipných situácii (a len málo z nich vyslovene infantilným spôsobom), ten film jednoducho šlape. Nečakané a o to príjemnejšie prekvapenie. 8-/10 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)
  • Hotelový rezort v Mexiku, ktorý sa vo filme objaví, je reálnou destináciou a tento plážový komplex nájdete pod názvom Blue Bay Hotel and Resort Grand Esmeralda. Rovnako ako vo filme, tak aj v skutočnosti sa nachádza v mexickom Playa del Carmen. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama