Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (133)

balcazar 

všechny recenze uživatele

V prvých minútach som si myslel, že sledujem len ďalší priemerný animák, ktorý sa tvári originálne. Potom však dostal grády, premena agenta Lanca na holuba tomu neublížila, ale pomohla, spojenie s ďalšími holubmi bolo vtipné a šťavu tomu dodali bláznivé technologické výmysly a vychytávky čudného génia Waltera. V konečnom dôsledku veľmi vydarený film. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Pixar nás rozmlsal. Každým animákem se posouvá, snaží se neustrnout a nevyrábět pouhé variace stokrát viděného. Tím nechci říct, že by některá z těch variací nemohla být vtipná, nebo jinak povedená. Ale je fakt, že s každým dalším takovým animákem, se budete bavit míň a dobrý vizuál vám připadne jako standard... . Což je případ Špionů. Pár dobrých nápadů tam je, pár dobrých frků taky, většinou to nenudí, ale za rok si nebudu pamatovat, že jsem to viděl. Resp. pokud bych se chtěl podívat na akční animák, sáhl bych raději po Já padouch, nebo Úžasňákových. Na druhou stranu...líbilo se mi to víc, než poslední Raubíř Ralf, nebo Ledové království 2. Je to svižné a postavy jsou sympatické, takže sice nejsem nadšený, ale určitě ne ani zklamaný. Přesto nechápu, proč je někdo ochoten vysolit přes 100 milionů USD za další nepříliš originální animák. PS: po druhém shlédnutí lepší. ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Ničím neoslňující špionský animák produkovaný Blue Sky Studios. Holland se Smithem jsou ok, hlavně díky akčnímu finále dávám nakonec 3*. Smithův rok 2019/2020 byl solidni rollercoaster, začal superhitem Alladin, pak přišel flop Gemini Man a další komerční neúspěch v podobě Spies in Disguise. Hned po něm zase zabodoval s Bad Boys for Life. Divočina. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Má tento film som sa celkom tešil. Predsa len animovaných filmov o agentoch ktorí sa premenia v holuba nie je veľa. Postavy nadabovali skvelí herci, animácia vyzerala dobre, takisto soundtrack. Čo by sa mohlo pokaziť? Skoro nič. Teda, ak nejdete na sk dabing. Film som si užil. Ak dabing nie je zlý ale radšej by som si to pozrel s Willom Smithom. Príbeh je originálny ale vadí mi tu jedna vec. Idea filmu. V poslednej dobe je skoro každý animovaný film o divnosti. Začalo to oblačnom miestami fašírky a lego príbehom a teraz to je reálne všade. Počas celého tohto filmu tu vidíte tak divné momenty počas ktorých sa pýtate prečo to tam dávali. To je pre mňa jediná vada filmu. Čakal som, že sa s takto originálnou zápletkou viac zahrajú a že to nepokazia nejakými tupými vtipmi s mačiatkami ktorých je tu už veľa. Inak je film veľmi fajn. Prvých 15 minút v Japonsku s Yakuzou veľmi pripomína kill billa. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Skvělý akční animák s prvky sci-fi... A to se povede málokdy, pár jsem sice už viděl (např. Zataženo, občas trakaře, Robinsonovi, kteří se mi moc líbili)...Nápad udělat z obávaného a nejlepšího agenta Lance holuba se na první pohled zdá úplně mimo, ale je skvělý - díky tomu se dostaneme ke spoustě vtipných scének a momentů ( třeba, že neumí lítat)... Trochu samozřejmě jako vždy škoda , že s dabingem - ale animace super a taky já to prostě musel vidět, protože, jsem k tomu vyhrál tady na ČSFD ceny :-)...Celkově za mě velká spokojenost...90% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)
  • Hotelový rezort v Mexiku, ktorý sa vo filme objaví, je reálnou destináciou a tento plážový komplex nájdete pod názvom Blue Bay Hotel and Resort Grand Esmeralda. Rovnako ako vo filme, tak aj v skutočnosti sa nachádza v mexickom Playa del Carmen. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama