Reklama

Reklama

Riverdale

(seriál)
  • USA Riverdale (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2023), 97 h 23 min (Minutáž: 40–50 min)

Režie:

Lee Toland Krieger, Steven A. Adelson, David Katzenberg, Lee Rose (více)

Předloha:

Roberto Aguirre-Sacasa (komiks)

Hrají:

K.J. Apa, Cole Sprouse, Camila Mendes, Lili Reinhart, Luke Perry, Madelaine Petsch, Marisol Nichols, Mädchen Amick, Nathalie Boltt, Sarah Habel, Barclay Hope (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(137)

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (106)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 70 % Spíše pro mladé ročníky, přesto to má dobrou atmosféru, skvělé zápletky, a vlastně to má takový háv, že vás to baví. Příjemně naivní a líbí se mi, že si to na nic nehraje a umí si to dělat legraci samo ze sebe. 2. série - 60 % Navýšení počtu dílů nepomohlo. Díky tomu řešíme hlavní příběhovou linii pouze cca 10 dílů a zbytek jsou jiné linky, které už žel nejsou tak zajímavé. Některé postavy se chovají fakt divně a hlavně gangsterský háv tomu moc nepomáhá. Jakmile se opět začnou řešit vraždy, má to tu správnou atmosféru. 3. série - 40 % Už jsem si zvykl, že celý seriál je spíše guilty pleasure, ale tohle bylo moc. Tak překombinované, tak zběsilé, tak nereálné... Moc zvratů, jejich tolik, že vás ani pak už nepřekvapí. Samozřejmě tomu nepomáhá terminátor Archie a "desková" hra, která ovládla město. Snad bude další série lepší. 4. série - 60 % Konečně lepší guilty pleasure. 5. série - odpad! Na toto se nedá koukat už ani ze srandy. Končím. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se zhlédnutí tohoto seriálu vyhýbala (já a teen seriály...) a o to větší pak bylo moje překvapení. "Riverdale" je ten typ seriálu, na který si okamžitě vypěstujete závislost. Klišé, vypravěč vtahující do děje, kriminální zápletka, cliff-hanger téměř v každé epizodě, vynikající hudba. Jak jsem se obávala dvojnásobně dlouhého pokračování, tak musím konstatovat, že druhá řada (*****) je kvalitativně ještě o stupeň výš než řada první (****). Temnější, toxičtější a daleko lépe pojatá. 1. série: 70%. Malinko chaotický rozjezd, ve druhé polovině zpomalení, konec ovšem stojí za to. 2. série: 90%. Až na pár detailů naprosto geniální. Oblíbené postavy se stávají neoblíbenými (Veronica, Hermione) a neoblíbené oblíbenými (Cheryl, Alice). 3. série: 80%. DOPLNÍM ASAP. 4. série: X%. Trochu se bojím, aby i nadále udrželi pozornost. ()

Reklama

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Homeopatická seriálová zábava. V každém díle je 1ml kvality na litr krynžovního garbáže, který se zoufale snaží být něčím víc než skutečně je. Všechno je tak krásné, líbivé, vyumělkované .....a béčkově plitké, kýčovité v tom nejhorším popculture smyslu. Kdyby v každém díle umřela aspoň jedna z těch přehrávaných postav bylo by to mega pokoukání... Takhle tenhle neonový wannabe twinpeaks paskvil nemá skutečně co nabídnout. Strašně by mě zajímalo jaký byl celý Riverdale ve starých původních komiksech.. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Svět potřebuje svůj Riverdale. Jeho zápletky na úrovni rodokapsovýho románu. Jeho herce jak vystřižený z Instagramu. Jeho soundtrack, co vám pravidelně doporučí novou indie kapelu. Jeho návykový tempo. Svět prostě potřebuje svůj Riverdale. Vy možná ne. Pokud je vám přes dvacet, a v noci už se vám nezdá o tom, jak brousíte svou mladou učitelku příroďáku. ()

Retik 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejvydařenější počin stanice CW (Supergirl, The Flash). Seriál je inspirovaný komiksy o Archiem, teenagerovi žijícím v americkém maloměstě Riverdale a žijícím život "bezstarostného" středoškoláka. Ačkoliv je díky těmto aspektům Riverdale prostoupený velkou řadou klišé, nebojí se to přiznat a dokonce z toho dělá svoji přednost. Hlavní čtveřice hrdinů je velmi sympatická a všichni podávají kvalitní herecký výkon, což se projeví hlavně ve chvílích, kdy se příběh posouvá rychle z jedné postavy na druhou, ale seriál tím neztrácí své dobře rozjeté tempo. Nejen díky tomu uteklo těch 13 epizod jako voda. Kromě hlavní detektivní linky, která se představí hned v prvopočátku děje, se objeví řada vedlejších a hlavní dějová linka tak ustoupí do pozadí a svůj comeback si nechá až na 12. epizodu, kde vše vyvrcholí v poněkud moc rychlém sledu. To je asi můj jediný větší problém s celým seriálem, který mile překvapil svou nadprůměrností. 7/10 videorecenze zde ()

Galerie (1 424)

Zajímavosti (53)

  • Ashleigh Murray mala na účte len 12 dolárov, keď sa dozvedela, že dostala úlohu Josie. (Paulo)

Související novinky

Návrat Beverly Hills provází potíže

Návrat Beverly Hills provází potíže

18.05.2019

Návrat kultovního seriálu Beverly Hills 90210 se ukazuje být stejně tak dramatický za kamerou, jako kdysi v devadesátých letech před ní. Podle serveru Variety opustil šestidílný seriál nově… (více)

Zemřel herec Luke Perry

Zemřel herec Luke Perry

04.03.2019

Jen pár dní po prodělání těžké mozkové mrtvice, hvězda Beverly Hills 90210 a seriálu Riverdale, herec Luke Perry, zemřel. Bylo mu teprve 52 let. Oznámil to hercův mluvčí, který potvrdil, že s Perrym… (více)

Reklama

Reklama