Reklama

Reklama

Sežráni zaživa

(festivalový název)
  • USA Eaten Alive (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zchátralý hotýlek na turisticky atraktivním místě se během jednoho večera změní ve vražednou spirálu, kterou rovným dílem pohání krokodýl v nedalekém močálu a šílený válečný veterán, toho času vedoucí hotýlku. (5150)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že TEXASKÝ MASAKER nebol iba náhoda. Tobe Hooper opäť vie poštekliť nervy a u niekoho aj žalúdok a vzpriamene kráča až do pre niekoho neznesiteľne vygradovaných záverečných minút. Nieje to TEXASKÝ MASAKER, ale akosi podvedome cítite, že je to vlastne o tom istom. Rázne a ostré. P.S. To decko si vo filme fakt ´´užilo´´ - a to nemyslím len ako filmová postava. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[Festival otrlého diváka 2009] Pojďte rychle, než naštvete toho krokodýla. Je strašně zuřivej. Sežráni zaživa je vtipnej buranskej horor plnej hlášek z kategorie tak špatné až je to docela dobré a je esenciálním ztvárněním šílenství v podobě bývalého vojáka, který začal fušovat do turistického ruchu. Atmosféru dokonale dokresluje červený filtr a důkazní materiál po běsnění našeho magora s protézou odstraní jeho mazlíček, obývající jezírko u hotelu. Občas si ale rád smlsne i na jiných domácích mazlíčcích. Mám takový pocit, že jejich majitelé by asi tenhle hotel ostatním nedoporučili, kdyby se z něj dostali živí. Tatínek se postará o draka. Kdybych do hodnocení započítal i dokonalej simultánní dabing z frániny, kterej komické stránce filmu dává úplně jiný rozměr, tak bych určitě ještě jednu * přidal. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ano, Hooper se pokusil do filmu propašovat trochu jiného prvky, jsou zde scény, které jsou výrazně povedené, hlavně hon malé holky s kosou v ruce, ale najednou si uvědomíte, že tohle se vlastně zas tak moc neliší od „Texaského masakru motorovou pilou“ a sám Hooper se tak tři roky po svém veledíle začal vykrádat. Samozřejmě, měl na to právo, dělali to i jiní a mnohem hůř, ale v současné době už tenhle snímek u většinového publika nejspíš neuspěje, a to hlavně pro absenci příběhu. Těch pár opravdu dobrých scén to nezachrání. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po naprosto geniálním TCM, Hooper natočil další buranský horor a i v něm ukázal, že se nebojí natočit film po svém... Extrémně bizarní kousek plný šílených postav (zejména psychopatický buran s kosou a nadržený Robert "Freddy" Englund stáli za to), odhalených koziček a docela brutálních vražd (tady Hooper narozdíl od TCM hodně přitvrdil a krví nešetřil)... A když k tomu člověk připočte hladového krokodýla a parádní atmosféru (na konci filmu ne nepodobnou TCM), vyjde mu hodně originální horor, na který se rozhodně stojí za to podívat... ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

☠ Video Nasties, The Complete 72 Banned Titles List 29/72☠. Na video nasty (v zozname určite iba vďaka násiliu na ženách) ide o slušnú dávku hixploitationu. Tobe Hooper ako vyšitý, spoznal som jeho štýl a to som akosi prehľiadol jeho meno v titulkoch.. Podobnosť s Texas chainsaw massacre je tu viac než viditeľná. Samozrejme nejde o kopírku sám seba ale v tom istom duchu zapadnutého kraja to preteká rovnako . Eaten Alive je netradičná zmes buranského hororu a Eco hororu s vraždiacim Krokodílom v ktorom sa nám predstaví mladý Robert Englung (hral napríklad Freddyho Kruegera). takmer som ho nespoznal. Vrážd je tu pomerne dosť. Sú extrémne násilné a krvavé. Sexuálne deviačný starík ktorý vlastní starý motel na kraji zapadnutého mestečka sa na prvý pohľad nezdá. S radosťou privíta každého cudzinca ktorý "prechádza iba okolo" aby sa na ňom vyšantil s pomerne zaujímavou zbraňou. A to kosou. Samozrejme ani ľudožravý Krokodíl nezostane hladný. Celkom prekvapenie. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Volně založeno na příběhu o Joe Ballovi (známém také jako modrovous z jižního texasu nebo krokodýlí muž). (Chatterer)

Reklama

Reklama